2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم

315 بازدید | 24 پست

۲ سال پیش من با یه پسر آشنا شدم تا ۱ سال با هم بودیم بعدش فهمدم خیانت میکنه تا بهش گفتم فهمدم خیانتو اون زودتر از من خدافزی کرد منم بلاکش کردم بعد فرداش از بلاکی دراوردم  هر روز دعوا مکردیم اونم مرفت هر موقع دلش مخاست میومد هر چی دلش مخاست مگفت بهم مگفت کم داری منم هر روز گریه مکردم قرص مخوردم الانم مترسم وابسته بشم بهش مثل قبل بشه همچی بعد چند سال گزشت من بهش پی ددم بعد گفتم ک خودمم الانم ازم میخاد که با هم خوب باشیم

منم شرط گزاشتم گفتم که نباید با هیچ دختری باشه

پسورد یکی از پیجاش داده که هیچی توش نیست

یه پیج داره پر دختره بهش گفتم پسوردش بده مگه دیلیت زدم

بهش گفتم ته این رابطه چی میخواد بشه گفت به شوخی اره میام میگیرمت

بعد گفت همدیگرو درست مکنیم بعد منم عاشقت مشم و به هم میرسیم

ازش پرسیدم چند تا خط داری گفت ۲ تا بعد من ۳ تا خط ازش دارم شمارشو دادم گفتم پس این شماره کیه گفت اره برا رفقمه یبار گفت اره گمش کردم اصن خاموشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ادم کمه؟

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بهش اعتمادی نیست بابا‌ خیلی بهت دوروغ میگه بشیمون میشیها

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍

ازون پسرای پر دردسره که فقط باید تو رابطه حرص و جوش بخوری. از غصه پیر بشی

اونم عین خیالش نباشه و هرروز وقیح تر از قبل باشه

ته تهشم میره با یکی ازدواج میکنه

بزار کنار 

هیچکس واسه من دوبار عزیز و محترم نمیشه. هرچی هست همون بار اوله. تا وقتی باهات حرف نزدم باهام حرف نزن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کسی که یه بار رفت دیگه رفتن رو بلد شده

بیخیالش

این فقط و فقط واست عذابه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!