2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 24 پست

کات بعد یه سال عاشقت نشده ؟! 😐😐😐تازه میگه شاید بگیرمت 

رابطه باید هدف دار باشه

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چرا پای این رابطه ها می مونی 

کسی که دنبال دختره ادم نمیشه

کسی که خیانت میکنه اگرم بگه غلط کردم باز گول میخوره

ببین عزیزم زندگیتو بابت یک پسر دروغگو هوس باز تلف نکن و خودتو و اعصابتو خراب نکن

این رابطه تهش هیچه ولش کن

اگر میخوای باهاش به رابطه ت ادامه بدی به این فکر کن گیرم بیاد بگیرتت کل زندگیت همش بهش مشکوکی و زندگی نداری

ولش کن گلم

فراموشش کن

بهش بگو 

و بلاک

تمام! 

حماقت کردی ببین من یه نفر اینطور بود البته بهم خیانت نکرد ولی وقتی اومد هر چی لیاقت خودش بود بارم کرد منم از پیاماش شات گرفتم اینقدر خنگ بود با شماره جد و ابادشم بهم زنگ زده بود شماره برادرش و مادرشم داشتم بعد شات رو براش فرستادم گفتم به من فحش میدی اره؟ همچین ابروتو ببرم سرتو نتونی بلد کنی یا اصلا چطوره زنگ بزنم به مادرت نه وایسا پیج برادرت رو دارم اتفاقا پیجشم بازه عکس رو میفرستم بهش چطوره هوم؟ یا اصلا چطوره برم با همین پیاما به جرم فحاشی ازت شکایت کنم؟

ببین به غلط کردن افتاد منم گفتم ببینم بهم پیام بدی یا زنگ بزنی یا ببینم بیای بچه بازی در بیاری همین الان دیدی اخلاقم چه سگیه بدتر از اینشو میبینی 

بلاکشم کردم جرعت نکرده پی بده بهم😂

سری  که درد نمی کنه دستمال نمیبندن...توخودت میدونی ادم حسابی نیست طرفت باز بعدچندسال برگشتی بهش که تازه مسخره اتم بکنه بگه اره میام میگیرمت...کات کن بزاربره بابا ...خودتوگرفتارنکن تا دوباره بهش وابسته نشدی

از الان اینجوری هستین مطمئن باش زیر یه سقف یه ماه هم دوام نمیارین😬😐

زندگی مشترک مسخره بازی نیستا

بلاک کن

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤