وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم احساس میکنم یکم سمت سینم ورم داره سمت چپ، شما دکتر نرفتین؟
نه
منم
من کلا پای چپمم ورم داره وای خیلی میترسم
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
چند روز پیش واکسن زدم توی دست چپم از بعد از اون اینجوری شده میتونه علتش واکسن باشه ینی؟😿
چند روز پیش واکسن زدم توی دست چپم از بعد از اون اینجوری شده میتونه علتش واکسن باشه ینی؟😿
ببخشید . من اشتباه متوجه شدم فکر کردم دست شما ورم کرده. اگه واکسن رو ازبازو زدن. نه ورم پا ممکنه از قلب یا کلیه باشه. حتما دکتر برید و الکی نگی چیزی نیست.
ببخشید . من اشتباه متوجه شدم فکر کردم دست شما ورم کرده. اگه واکسن رو ازبازو زدن. نه ورم پا ممکنه از ...
هم غده لنفاوی زیر بغلم هم سینم قسمت چپ ورم کرده از بعد از واکسن
از دیروز گردن درد شدید هم دارم قسمت چپ
کف پام حدود دوهفته پیش ضربه خورد ولی فکر نکنم به خاطر ضربه کف پا ران پا ورم کنه از صبح کارم شده گریه حالم خیلی بده میترسم چیز بدی باشه
هم غده لنفاوی زیر بغلم هم سینم قسمت چپ ورم کرده از بعد از واکسن از دیروز گردن درد شدید هم دار ...
تو کشاله ران هم غده لنفاوی داریم. شاید اون ورم کرده. چرا ناراحت و گریه می کنید. برید دکتر . کلا بعد واکسن اگه ورم کردید برید دکتر این یه دستور العمله براهمه واکسن ها. درد گردن هم واسه غده لنفاوی هست . چون زیر بناگوش و پشت گردن هم غده داریم.
تو کشاله ران هم غده لنفاوی داریم. شاید اون ورم کرده. چرا ناراحت و گریه می کنید. برید دکتر . کل ...
نوبت دکتر گرفتم
چند سال پیش هم این اتفاق افتاد ولی فقط گردن با دارو رفع شد الان چون چند تا غده باهم هست نگرانم ورم پا قبل از واکسن بود