2777
2789
نوبت دکتر گرفتم  چند سال پیش هم این اتفاق افتاد ولی فقط گردن با دارو رفع شد الان چون چند تا غد ...

درد گردن و ورم سینه سمت چپ  احتمالا از واکسنه ولی ورم ران که قبل واکسنه ممکنه اونم از ضربه پا باشه و سلولهای مرده توسط غده لنفاوی درگیر شدن. تنها نگرانی من در مورد سینه چپ هست. حتما یه چکاپ سینه توسط دکتر زنان بشید . به نظرم سیستم دفاعی بدنتون ضعیفه. ازمایش ویتانین dهم بگو برات بنویسه. الان استرس براتون مثل سم هست. کمتر تو نت درباره بیماریها سرچ کنید. فیلم ببینید. میوه و تنقلات بخورید. خودتونو سرگرم کنید تا وقت دکتر.

ان شاءالله که طوری نیست ولی حتما یه دکتر برو

شما به دکتر مراجعه کردید ؟بهتون چی گفت ؟

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم من هنوز دکتر نرفتم

سلام عزیزم شما رفتی دکتر؟من نوبت دکترم واسه ۳ ۴ روز دیگست خیلی استرس دارم

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
سلام عزیزم شما رفتی دکتر؟من نوبت دکترم واسه ۳ ۴ روز دیگست خیلی استرس دارم

سلام ، نه نرفتم دکتر یه کم بهتر شدم دیگه درد شدید نداره ، البته خودم فکر میکنم چون بچمو زیاد بغل میکنم بخاطر همین فشار اومده بهش 

سلام ، نه نرفتم دکتر یه کم بهتر شدم دیگه درد شدید نداره ، البته خودم فکر میکنم چون بچمو زیاد بغل میک ...

منم یه کم بهترم من ۱۸ سالمه شاید ورم به خاطر رشد باشه نه؟

استرس دارم