2777
2789

خانم ها من توی تاپیک قبلیم هم گفتم که امروز با شوهرم دعوام شده و شوهرمم شب کاره الان نیست و من فشار عصبی امروز خیلی داشتم و شکم درد داشتم و شکمم تیر میکشه بعد الان یکم سرگیجه هم بهش اضافه شده(هفته۱۱بارداریم) سعی کردم ریلکس کنم یه فیلم ببینم تا بهترم بشم ولی الان یه حال عجیبی دارم نمیدونم چجوری بگم بهتون حس خوبی ندارم همش حس می‌کنم خدایی نکرده خدایی نکرده اتفاقی برا بچم افتاده حالم خیلی بده اصن نمیتونم خودمو کنترل کنم خيلی استرس دارم چیکار کنم اگه جای من بودید چیکار می‌کردید بگید تروخدا دارم دیوونه میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا اشنا و فامیل کسی نداری بری کنارش .استرس نداشته باش .استرس خودش از همه چی بدتره

فامیل های خودم شهرستان هستن تهران کسی رو ندارم فقط فامیل های شوهرمم هستن که ترجیح میدم کنار هیچ کدومشون نباشم بازم مرسی گلم

فامیل های خودم شهرستان هستن تهران کسی رو ندارم فقط فامیل های شوهرمم هستن که ترجیح میدم کنار هیچ کدوم ...

خوب الان بهتری .دعا بخون ایت الکرسی بخون.صلوات بفرست ارامش میگیری .مشکلی پیش نمیاد.اون بچه امنترین جا را داره هیچیش نمیشه