یکم روغن به ماهی تابه اضافه کن
درب ماهی تابه رو بگذار چند دقیقه بمونه بخار کنه شاید جدا بشه
اگه نشد که دیگه مجبوری خرد شده بخوریش
دلایل چسبیدن هم از موارد زیر میتونه باشه
ماهی تابه تفلون اش خراب شده
موادت اندازه اش یکسان نبوده زیادی شل یا سفت بوده
تخم مرغش باید اندازه بزنی اگه کم زیادش کن
اگه زیادی شده کمی ارد بزن کمی👉
حتما پیاز بزن هم عطر میده هم ترد میکنه
اول قبل سرخ کردن روغن داغ داغ کن
بعد زیرش متوسط کن
تو روغن کمی نمک و زردچوبه کممممی بریز
بعد موادت بریز
مواد ات اگه اب میندازه مثلا سیب زمینی خام داره
ابش هی بگیر هر دفعه
تا یه طرف خودش نگرفته و سرخ نشده اصلا دست نزن وگرنه خرد میشه