2777
2789

جدی چی میشه بعضیا اینطوری خوشن ؟هرروز میاد شرکت لباسو خرتا پرت میلیون یسفارش میده
ی بار همکار خانمم گفت غذاها شوهرتو نمیپزی خونه تمیز کنی؟گفت ما اشپز داریم خونرم هرازگاهی میان تمیز میکن گفت من تنها دغدغم اینه اشپزی کنم خیلی بدم میاد بلدم نیسم حالم بد میشه بعد شوهرش قروبنش رفت گفت زنم نمیزارم دس ب سیاه سفید بزنه
دیروزم ی ایفون 17 سفارش داد از دبی براش بیاد
امروز اومده میگ بریم برا کریسمس ارمنستانی جایی
دلمون پوسیددختره هم سنه منه 27 سالشه اونم

یبار گفت سردمه گفتم الان سرد نیست اینجا استرس نداری ؟ یهو شوهرش گفت زنه من تنها چیزی ک ندارهتو این زندگی استرسه زنه همخندید گفت واقعا ندارم تجربشو نداشتم
بعد گفت وای برا یچی استرس میگیرم گفتم چی گفت دستشویی کثیف باشه برم استرسی میشم
یبارم گفتم وای طلا رفتهبالا گفت وای مگ چند شده من چندماهه چک نکردم
اصلا چک نمیکنن توهم چک نکن

بع د من گیره دوتومنم تا اخر ماه باید بصبرم با شوهرم سر بیپولی گیر کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی ی طوری زندگی میکنه داری میگی شوهرش مدیر عامل دیگه خدا بیشتر بهشون بده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ظاهر زندگی کسیو نبین،،خدا به همه غم یکسان داده ولی مدلاش فرق میکنه،

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

دیگه از بخت وشانسش بودهاونم قطعا یه پوان مثبت داشتهمثلا قیافه خاصی یا خانواده خیلی خوبی یا تحصیلات خ ...

نه تو یدانشگاهم بودیم هم سنم هستیم اینا دوست بودن بابای پسرهمیمیره ارث میرسه