2777
2789
عنوان

کنکوریا بیان 😎😊

200 بازدید | 25 پست

سلام

من 27سالمه دوتا بچه دارم

یعنی روز نیست ک من حسرررررت نخورم بابت درس نخوندن توی رشته های پزشکی یا پیراپزشکی

بنظرتون میتونم برای کنکور بخونم

سهمیه هم ک یوخدی

خدایا شکرت بابت همه چیز 🥰🙏💙

هست کسیو دیدین حقوق خونده وکیل باشه موفق باشه شغل خوبیه?میشه کار پیدا کرد?میگن اشباعه به درد نمیخوره درسته?

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن میخوام 402 کنکوربدم

برای ۴۰۲ 

۴۰ تا ۶۰ درصد در نظر گرفتن 

تا ۱۵ تیر ماه زمان خواستن که جزئیات رو بگن اگه تا ۱۵م نتونن بگن کنکور ۴۰۲ مث هر سال برگذار میشه و تاثیر نداره 

و اینکه اگه تاثیر رو قطعی کنن میتونین به یه مدرسه بزرگسال ثبت نام کنین و دوباره در امتحانات شرکت کنین و نمره خوب بگیرین

قطعا

میشه منم راهنمایی کنی

ببین من ادبیات قرابت رو همایش تاجیک دیدم و لغت رو دست و پا شکسته خوندم 

عربی رو همشو کامل همایش نژاد علی دیدم 

دینی رو همشو ۶۰۴۰ یوسفیان دیدم 

زیست رو بجز فصل ۵ _ ۶ _ ۷ یازدهم همه رو خوندم 

از ریاضی خیییییلی وقت پیش ( چند ماه پیش ) معادله نامعادله و آمار رو خوندم ولی الان تسلط نیستم چون فراموشم شده

فیزیک نصف الکتریسیته ساکن ( فصل ۱ یازدهم ) رو خوندم اونو هم مسلط نیستم هنوز 

شیمی هم هیچی و فصل یک دهم که شاید ازش سوال نیاد 

میشه راهنماییم کنی 🙁 یه هفته دیگه کنکور دارم

بخدا کم و بیش از مهر دارم زحمت میکشم ولی وضعیتم خیلی بده چون تست خیلی خیلی کم میزدم میشه راهنماییم کنی؟ 

۱۰ تیر کنکور دارم.... سال دوممه..... بازیگوشی هم نکردم امسال..... ساعت مطالعه م پایین بود و نوسانی میخوندم

میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم
میشه منم راهنمایی کنی ببین من ادبیات قرابت رو همایش تاجیک دیدم و لغت رو دست و پا شکسته خوندم  ...

سلام، 

برای عربی ، ادبیات ،دینی ،زیست

کنکور های سال ۱۴۰۰ داخل  خارج ۹۹ داخل و خارج رو زمامدار کار کن یعنی طبق زمانی که سر جلسه کنکور داری براش زمان بذار 

و بعد تموم شدنشون تحلیل کن نقاط ضعفت رو برطرف کن 

برای ریاضی ، فیزیک ، شیمی  باید کنکور همون سال ها رو فقط بخونی و تحلیل کنی و یاد بگیری برای این سه درس خودتو محک نزن بگو چند تا درس چنتا نادرس میزنم مستقیم برو جوابارو یاد بگیر با فیلم ببین چطور سه سوال حل میشه با کدوم روش چون سوالات کنکور به خصوص ریاضی و فیزیک یه سوالات خاصی میاد که اعداد فقط فرق میکنه  در آخر سوال یه چیز از ما میخواد اگه سوالات سال های قبل رو کار کنی یاد میگیری 

دو روز آخر هم هر چی تو این چند روز یاد  گرفتی رو مرور اجمالی بکن