2777
2789
عنوان

کنکوریا بیان 😎😊

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 25 پست
سلام،  برای عربی ، ادبیات ،دینی ،زیست کنکور های سال ۱۴۰۰ داخل  خارج ۹۹ داخل و خارج رو زم ...

خودم برنامم همینه کتابای زرد قلمچی هم کنکور جامع ( ۱۰ دوره آزمون شبیه سازی ۱۴۰۰ ) و هم جلد عمومی ( ۱۲ دوره کنکور عمومی ) رو گرفتم بزنم 

میشه راهنماییم کنی برای اختصاصیا 

ببین تو آزمون غلط خیلی زیاد میزنم منفی میشن درصدام 

اینقد ازمون امروزم بد بود :( 

تسلطم خیلی پایینه مثلا از زیست یه سوال میبینم که میدونم مبحثش رو قبلا خوندم ولی یادم نمیاد.... میخوام رتبه م ۱۰ هزار تا ۱۵ هزار منطقه دو بشه 

چیکار کنم این مشکلم حل بشه؟ 

میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم
خودم برنامم همینه کتابای زرد قلمچی هم کنکور جامع ( ۱۰ دوره آزمون شبیه سازی ۱۴۰۰ ) و هم جلد عمومی ( ۱ ...

اینکه اشتباه میزنی واسه اینه که تست کار نکردی اگه این آزمون رو کار کنی قلقش دستت میاد نکته هارو میفهمه 

اگه هم مطالب رو خوندی و یادت نمیاد حتما یه ضربدر بزن بعد ازمون هر ۴ گزینه رو تحلیل کن و یاد بگیر و به یاد بیار 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه اشتباه میزنی واسه اینه که تست کار نکردی اگه این آزمون رو کار کنی قلقش دستت میاد نکته هارو میفه ...

جدی با همین فرمون پیش برم میتونم زیست و عمومیا رو به بالای ۴۰ برسونم؟؟؟ 

پرستاری دولتی مجاز شم؟ 

ببین من خیلی بد ازمون میدم تسلطم خیلی افتصاحه.... کلا تو این یه سال همین دوتا ازمون رو دادم 🙁

این نتیجه ازمون ۲۷ خرداد گزینه دو 

اینم نتیجه ازمون ۳ تیر گزینه دو 

بنظرت ازمون جامع زدن و تحلیل کردن درصدامو میبره بالا؟

میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم
جدی با همین فرمون پیش برم میتونم زیست و عمومیا رو به بالای ۴۰ برسونم؟؟؟  پرستاری دولتی مجاز شم ...

وقتی ۲۴ ساعت بخونی و تست نزنی هیچ فرقی با نخوندن 

نداره 

این برنامه رو اگه بتونی اجرایی کنی میتونی به رتبه معقول مث پرستاری روزانه برسونی بسته به استعداد و قدرت یادگیری خودت داره

وقتی ۲۴ ساعت بخونی و تست نزنی هیچ فرقی با نخوندن  نداره  این برنامه رو اگه بتونی اجرایی ...

ممنونم که وقت گذاشتی جوابمو دادی 🌹

نظرتون راجع به عمومی ها چیه؟ الا ن قطعی حذفه دیگه؟ 

موضوع های تاثیر قطعی معدل ، حذف عمومی ها و کنکور دوبار در سال تا ۱۵ تیر ماه مشخص میشه 

اینارو رو گفتن به صورت قطع انجام میشه ولی چون حرف زدن راحته فقط حرفشو زدن حالا که میخوان به جزئیات فکر کنن و اونو بگن دیدن سخته تا ۱۵م وقت خواستن