2777
2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62228 بازدید | 10788 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه خوشگلااااااااا😍

در چه حالین ؟؟؟؟

ایشالله که فعالیت توپی داشته باشین

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
بچه هااااا   کاملاااااا تو پهلوهام قابل مشاهده است کم شدن وزن    وتقعاااااا انگار ل ...

خوب عالیه سایزت اومد پایین

خیلی خوبه تبریک میگم ادامه بده که داری نتیجه میبینی

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
چقدر حلقه میزنین؟

یه سری ورزش برای شکم پهلو گذاشتم صفحه های اول تاپیک رو نگاه کن انجام بده خیلی تاثیر داره

حلقه هم که بزنی واقعا عالیه

اها  پس بنظرتون ورزشای فیتنسو دانلود کنم خونه انجام بدم خوبه؟

چرا برنامه های ما رو دانلود نمیکنی و ما با همراه شی😍😍

خوب عالیه سایزت اومد پایین خیلی خوبه تبریک میگم ادامه بده که داری نتیجه میبینی

نمیدونم سایزم پاین اومده باشه نه فقط یکم رفته شل ترم شده انروز یه بیسکویت کرمدار خوردم کالریشم حساب کردم اشکال داره😩

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
خوب عالیه سایزت اومد پایین خیلی خوبه تبریک میگم ادامه بده که داری نتیجه میبینی

مرسی فداتتتتت😍😍کجای دختر مردم از تنهایی که چرا ساعت2 اینای نصف شب انلاین میشه من خوابم اون موقع😒

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
نمیدونم سایزم پاین اومده باشه نه فقط یکم رفته شل ترم شده انروز یه بیسکویت کرمدار خوردم کالریشم حساب ...

نه ایرادی نداره عزیزم

مرسی فداتتتتت😍😍کجای دختر مردم از تنهایی که چرا ساعت2 اینای نصف شب انلاین میشه من خوابم اون موقع😒

گوشیم شارژ نداشت تا اون موقع طول کشید

گوشیم شارژ نداشت تا اون موقع طول کشید

یه چیز دگی نخندیا آرزو من اوایل شکمم قور قور میکرد یا احساس میکردم اب که میخورم مستقیم میره ته معدم😂🙊🙈 اما الان اینطور نیست همش احساس میکنم زیاد میخورم الان چرا اونطوری نیستم 😕

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰

سپیده هر کاری میکنم نمیتونم جوابتو بدم

به احتمال زیاد معده ت جمع شده

دیروز و امروز که خوب نبودم نتونستم رژیم بگیرم دلم هی میخواد بلند بشم ورزش کنم☹️☹️☹️☹️

ان شالله منم زود خوب بشم بتونم زودی شروع کنم☹️☹️☹️

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️