2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62210 بازدید | 10788 پست
سلام عزیزم درگیر زندگانی با مشکلاتش دوباره استارت زدم اگ خدا به خاد

موفق باشی عزیزم

با هم پیش بریم؟؟؟

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
موفق باشی عزیزمبا هم پیش بریم؟؟؟

عالیهعع این اگه بشه که خیلی خوبه من موافقم 💪🏼

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عالیهعع این اگه بشه که خیلی خوبه من موافقم 💪🏼

من هستم

۷۰ کیلو هستم

هدفم ۵۲ هست ۱۸ کیلو باید کم کنم

کجا بریم؟؟؟

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
من هستم۷۰ کیلو هستمهدفم ۵۲ هست ۱۸ کیلو باید کم کنمکجا بریم؟؟؟

ای دختر وزن الان تو آرزو منه 😍😍من هدفم 70 وزنم فردا وزن می‌کنم میگم من با وزن 100شش صد گرم شروع کردم سه روز  جلوتر 96500بودم

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

من هستم۷۰ کیلو هستمهدفم ۵۲ هست ۱۸ کیلو باید کم کنمکجا بریم؟؟؟

به نظرم همین جا بمونیم من اینجا پیام های قبل رو میبینم کلی انرژی میگیرم  شاید دوست های جدید اینجا پیدا کردیم

من قدم 167 آبان ماه عروسی بردار شوهرمه   سه تا جاری هام هستن   می‌خوام تا اون وقت حداقل 85بشم حداقل 

من قدم 167 آبان ماه عروسی بردار شوهرمه سه تا جاری هام هستن می‌خوام تا اون وقت حداقل 85بشم حداقل

اره اونموقع یادمه قرار بود بردارشوهرت زن بگیره

همونه؟؟

به نظرم همین جا بمونیم من اینجا پیام های قبل رو میبینم کلی انرژی میگیرم شاید دوست های جدید اینجا پی ...

۵ یا ۶ نفر بشیم عالیه

من قدم 167 آبان ماه عروسی بردار شوهرمه سه تا جاری هام هستن می‌خوام تا اون وقت حداقل 85بشم حداقل

سری قبل خیلی خوب پیش میرفتی عالی بود

الان روشت چیه؟

من کالری شماری دارم

سلام من همین الان عضو گروهتون شدم. ماشالله به اراده های همتون

سلام عزیزم مایلی باهم رژیم بگیریم؟

سلام بچه ها منم هستمممگروهتون کجاس؟؟؟

سلام عزیزم خوبین

هستین با هم رژیم بگیریم

یه چند نفر بشیم همینجا شروع کنیم

اره اونموقع یادمه قرار بود بردارشوهرت زن بگیرههمونه؟؟

یکیشون ک پارسال عروسی کرد یکیشون هم عقد  الان قرار بود آخر شهریور عروسی  شو بگیره ولی با کنسل شده  مونده واسع آبان ماه