2777
2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62633 بازدید | 10788 پست
من که روزه بودم افطار شیره و ارده خوردم ولی الان اومدیم بیرون همسرجان اغفالم کرده میگه بستنی بخور... ...

عزیززززززممممم😂خوشحالو خوشبخت باشین کنار هم الهی💛💫

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول ۷۹😬هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

کالری امروز۱۰۰۰بود..۴تاخرما..دوکف دس سنگک..نصف چای قاشق پنیر.۱دونه خیار..یه تیکه سینه مرغ..۱دونه آلو..دوتاقاشق زیتون پرورده..۱دونه سیب کوچولو..قهوه.باشکلات تلخ.۱دونه گردو.۴تاقاشق برنج..۱برش ماهی..۸تالیوان آب ولرم..۱۵۰تاپروانه..۲ساعت هم پیاده روی..گزارش امروزم تافردا۱۲روزه ام..

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ممنون عزیزم سلامت باشی همیشه امیدوارم شماهم خوشبخت و عاقبت بخیرشید

ممنونم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول ۷۹😬هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

چطور میتونید دوساااعت پیاده روی کنید؟

🙄🙄 من پیاده روی روتوی روزتقسیم میکنم صبح.ظهر.غروب..که نه زده بشم نه بهم فشاربیاد.جوری برنامه ریزی میکنم که هم به کارای خونه ام برسم هم بچه هام هم شوهرم..هم استراحتموداشته باشم...باهمین روش توی دوهفته ۲ کیلوکم کردم..اگه استپ نکنم بازادامه میدم😵‍💫

🙄🙄 من پیاده روی روتوی روزتقسیم میکنم صبح.ظهر.غروب..که نه زده بشم نه بهم فشاربیاد.جوری برنامه ریزی ...

خیلی عالی موفق باشید

فکر کردم دوساعتو یکجا رفتید

خوب شد پرسیدم وگرنه فردا خودمو میکشتم دوساعت پیاده روی کنم 😁

خیلی عالی موفق باشید فکر کردم دوساعتو یکجا رفتید خوب شد پرسیدم وگرنه فردا خودمو میکشتم دوساعت پیاد ...

،،😂😂😂😂😂😂فدات..مهم اینه تحرک داشته باشی موفق باشی گلم...

سلام عزیزم خوبی؟کم‌پیدایی بانو

سلام عزیزززم 

اره خیلی وقت نمیکنم بیام سایت 

مخصوصا الان پسر بزرگم مریضه کامل درگیر اونم 

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
سلام عزیزززم  اره خیلی وقت نمیکنم بیام سایت  مخصوصا الان پسر بزرگم مریضه کامل درگیر اونم ...

اوخییی امیدوارم خیلی زود خوب شن

الان دوباره همه مریض شدن علایم شدیدآنفولانزادارن امیدوارم کوچولوشماهم زودی خوب شه....

خداجونم حافظ خونوادم باش