2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62220 بازدید | 10788 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۳سالمه قدم۱۶۲.,وزنمم ۵۶یا۵۷ایناس...قدم کوتاهه رونام بزرگه رو مخمه

وزنت که نسبت به قدت خوبه ورزش برای قسمت هایی که میخوای لاغر یا خوش فرم بشه انجام بده

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
بازم ضربدرهه😕

نمی دونم چرا این طوری میشه

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
ن تورو خدا من هیچ کدومو ندارم😕

باشه گلم

سلام شببخیر من نیم ساعت پیاده روی تو بازار داشتم 40دقیقه هم حلقه

یعنی ۴۱۰ تا کالری سوزوندی 

نمیدونم من دوست دارم لاغر لاغر باشم...ران هام بزرگن

استم تک پا👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

استپ ‌تک پا دمبل یک حرکت فوق‌العاده برای درگیر کردن کل بدن و به خصوص لاغری ران است. اسم این حرکت به دلیل استفاده از وسیله ای به نام استپ است. اما حتما نیازی نیست که از استپ خاصی استفاده کند.

چون نه‌‌تنها عضلات چهارسر و سرینی را هدف قرار می‌دهد؛ بلکه عضلات میان‌تنه و شکمی شما را سفت و ورزیده می‌کند. از دیگر مزایای این حرکت موادی چون: افزایش انعطاف‌پذیری کل بدن، افزایش استقامت بدنی و اصلاح وضعیت فیزیکی چون ران ها است.

نکته 👈🏻👈🏻👈🏻اگر تازه‌کار هستید از استپ با ارتفاع کم استفاده کنید. برای مبتدیان ارتفاع استپ نهایتا ۱۵ سانتی‌متر باشد. اگر استپ ندارید می‌توانید از لبه چهار پایه یا یک پله کوتاه استفاده کنید.

برای تازه‌کاران استفاده از دمبل توصیه نمی‌شود، ولی وقتی حرفه‌ای شدید می‌توانید دمبل را هم به تمرین خود اضافه کنید. این تمرین را در ۵ ست ۱۰ تایی برای هر پا انجام دهید.

وای پری روز ده دقیقه حلقه زدم کل بدنم درد میکن😩

زیاد نزن در حدی که بدنت جواب میده کار دست خودت میدیی دختر

نمیدونم من دوست دارم لاغر لاغر باشم...ران هام بزرگن

این ورزش ها ران پا را لاغر وخوش فرم میکنه 

اینارو تو خونه انجام بده

اول پا سمت راست بعد چپ دوباره راست بعد چپ......