2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62216 بازدید | 10788 پست

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کالری سوزی امشب نفر اول👈🏻fatemehjan۱۱۱۱با کالری ۷۰۰⭐ نفر دوم👈🏻خودم ۴۷۰ نفر سوم👈🏻 بنفشه ی سف ...

🙏🏻😍💪همگی ان شالله به وزن دلخواهمون میرسیم😍😍😍

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
سلام من ۶۲ کیلوئم قدم ۱۵۷  شما میتونید حساب کنید برای کاهش ده کیلو چندتا کالری بلید مصرف کنم و ...

سن رو بهم بگو تا بهت بگم

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
ان شالله عزیزم به وزن دلخواهت میرسی😍🌹

دورت بگردم

🙏🏻😍💪همگی ان شالله به وزن دلخواهمون میرسیم😍😍😍

اایشالله در کنار شما برام افتخاره😍

۳۵سال

کالری مجاز روزانه=۱،۶۳۲

وزن سلامتی👈۵۲

وزن زیبایی👈🏻۵۷

کالری مجاز روزانه=۱،۶۳۲ وزن سلامتی👈۵۲ وزن زیبایی👈🏻۵۷

چرا من فک کردم باید ۱۱۰۰ تا بخورم .... در هر صورت بنظرم رژیم سختترین کار دنیاست... هیچ وقت فک نمیکردم به این روز بیفتم

The trouble is you think you have timeBuddha
سلام من ۶۲ کیلوئم قدم ۱۵۷  شما میتونید حساب کنید برای کاهش ده کیلو چندتا کالری بلید مصرف کنم و ...

ما دوشنبه ها وزن کشی داریم هر چه قدر کم کنیم حتی ۱۰۰گرم مهم اینه به سمت خواستمون میریم عزیز دلم

چرا من فک کردم باید ۱۱۰۰ تا بخورم .... در هر صورت بنظرم رژیم سختترین کار دنیاست... هیچ وقت فک نمیکرد ...

ااصلا سخت نیس تازه لذت بخشه وقتی میبینی داری خوش هیکل میشی