2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62210 بازدید | 10788 پست
شما کفگیراتون بزرگه یا ن 

من از وقتی رژیمم با کفگیر برنج برنمیدارم با قاشق 

۷ یا۸ قاشق میخورم 

البته تپلی من بخاطر استرسه🥺بی نهایت ادم استرسی هستم🥺😞

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن بخدا زیادتره پس من فردا میشمارم قاشق متوسط یا پرپر

نه زیاد پر نه زیاد خالی  الان عکس شو برات میفرستم ببین

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
نه زیاد پر نه زیاد خالی  الان عکس شو برات میفرستم ببین

راستی نان لواش چند کف دست هست؟یه نان چند کالری داره؟؟

من تو نت گشتم نوشته بود۸ کف دست اما مطمئن نیستم

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
ببین خودتو اذیت نکن با کفگیر برنج بردار

این کالری یه کفگیر 

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

این کالری ۷ قاشق تازه بیشتر از یه کفگیر شد

اگه واسه خوردن غذا حریص باشی هیچوقت لاغر نمیشی اگرم بشی وزنت بعلاوه چند کیلو اضافه برمیگرده من خودم ...

ولی خوب کم کردی🧿

این کالری ۷ قاشق تازه بیشتر از یه کفگیر شد

ای وای🥴من فکر میکردم کمتر ی کف گیر میخورم که😅

چرا کالری برنج زیره با بشقاب متفاوت هست

میترسم اخه اونجوری نمیدونم چقدر خوردم🥴🤭

نترس اگه زیاد خوردی چای سبز بخور نمیزاره چربی غذا جذب بشه

زیاده خب.ولی به اندازه ایی بخوره که سیر نشی با دو لیوان اب بعدش سیر شی تجربه من🥰

اره خیلی خوبه آب سیر کنندس