2777
2789
عنوان

چالش حاملگی😐

1054 بازدید | 49 پست

من تو دوران مجردی فکرشم نمیکردم  برای بچه دار شدن این همه دچار چالش بشم   اول از همه چند ماه رژیم گرفتم دختر دار شم کلا بیحال شل و ول چند ماه از داشتن رابطه بدم اومده کلا فراریم   دوم خانواده ها ک همش می پرسن حامله نیستی اذیت میشم   سوم ۲۰ روز دیگه ماه اقدامم همش با خودم میگم نکنه حامله نشم چون برای دختر زایی بایدمایع منی روی واژن ریخته بشه و دخول کامل نباید داشته باشم   بنظرتون اینجوری کسی راحت حامله شده🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چرت و پرت ها کی گفته و ازکجات درآوردی 

کامل نباشه و روش باشه و ......شما اول عاقل شو عزیزم بعد اقدام کن 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

وقتی خدا بخواد میشه چرا نشه؟!من پسرزایی بود خیلی راحتتره روز تخمک گذاری اقدام و تمام😐

میگم قدیمیا راحت بودنا اینقد اطلاعات و.دوا دکتر نبود مریضم نبودن10نا میاوردن بدون دغدغه!ما کلا دوتا بایدم دوجنس باشه تااااازه اگه بشه یا نشه!

نمیدونستم برای دختر شرایطش اینه !ان شالله خدا همونی رو که میخوای صحیح و سلامت و نازشو بهتون ببخشه🌺🌺🌺

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

فقط چالش آخری که طرز تهیه ی دختر رو گفتی😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

این اراجیف رو از کجا خوندی؟باز کدوم شل مغزی کتاب چاپ کرده

هر چی میخونی باور نکن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
وا چ کارا  حالا تو حامله شو دختر و پسرش دست خداست

خواهر اگ بدونی چیا دیدم از خانواده شوهر     اگ دختر دار نشم می رن رحم اجاره میکنن اینجوری چ فرقی میکنه تا سرم هوو بیارن