2777
2789
عنوان

چالش حاملگی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 49 پست
منم ب دکترم گفتم گفت اگ حامله نشدی اون با من😬

خیلی دلتون دختر میخواد برین آی وی اف 😑

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس الان ماهایی که لینهمه با دخول کامل بچمون دختره هم از مریخ اومدیم!!!!! چه حرفیه اخه

طایفه همسر من کلا پسرزان  آزمایش اسپرم دادیم درصد اسپرم مذکر خیلی زیاد بود    

متاسفانه اون شل مغزی ک شما میگین در حال حاضر از بهترین ماماهای تعیین جنسیته😬 منم ازش پرسیدم چرا این ...

همون حتی متخصص هم نیست. متخصص ها هم یه وقتا نمیتونن تشخیص و راه حل درست بدن ایشون که هیچ

اینهمه خانوم تو همین سایت با روش طبیعی باردار شدن و جنسیت بچشون دختر شد.

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من هیچ تلاشی برای بارداری نکردم باردار شدم دخترم ۸ ماه و ۱۱ روزشه این کارا چیه تا خدا نخواد یه برگ ا ...

منم ب این ک شما میگین اعتقاد دارم اول از همه از خودش میخام ولی باید تلاشمم بکنم

اول زندگی شخصی شما هیچ ربطی به اونااااا نداره خیلی دلشون دختر میخواد خودشون برن رحم اجاره کنن برا خو ...

شوهرم دختر میخاد گفت آی وی اف گفتم بچه اولمه دوست ندارم من هنوز یک سال م از ازدواجم نگذشته تو کل طائفه شون کلا ۲ تا دختر اونم ب زور اگ پیدا بشه کلا پسرزان 

این چرت و پرت ها کی گفته و ازکجات درآوردی  کامل نباشه و روش باشه و ......شما اول عاقل شو عزیزم ...

از کجا فهمیدی من عاقل نیستم      چند ماه زیر نظر ماما تعیین جنسیتم گفت اگ دختر میخای باید هر چی گفته میشه مو ب مو انجام بشه   منظورم از روی واژن روی دهانه ورودی واژنه     

وقتی خدا بخواد میشه چرا نشه؟!من پسرزایی بود خیلی راحتتره روز تخمک گذاری اقدام و تمام😐 میگم قدیمیا ...

خدا حفظش کنه برات      آره برای دختر دار شدن رژیمش سخت تره

بابا چرا سخت میگیری حالا هرچی شد تنش سلامت

اون ک آره ولی شوهرمو چکار کنم هنوز یک سال از ازدواجم نگذشته میگه آی وی اف منم قبول دار نشدم میگه رحم اجاره میکنیم هزار کوفت و زهرمار دیگه من قبول دار نشدم

کی همچین چرتی بهت گفته ک نباید دخول؟!!! خدایا ظهور کن دگ میبینی ک هنو ب لک لکا ایمان دارن اینا 🙄

ماما تعیین جنسیت    منم بنظرم چرت بود ازش پرسیدم گفت مایع باید روی دهانه ورودی واژن ریخته بشه چون دهانه واژن اسیدیه و اسپرم مذکر رو از بین میبره         در ضمن من دیگه سنم از دوره لک لکا گذشته😂