2777
2789
عنوان

چالش حاملگی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 49 پست
چرا فرق جنسیتی میزارین؟ یه زمان مد بود بایدددددد پسر بشه  الان میگن نه بایددددددد دختر بشه&nb ...

اونایی ک تو خانواده شون دختر ندارن ،دختر میخان       او نام ک پسر ندارن ،دلشون پسر میخان      وقتی کلمه  فرق جنسیتی درسته ک ب یه جنسیت ظلم بشه    وگرنه خانواده همسر من خیلی دختر دوست دارن ولی رفتارشان با پسراشون عالیه ،حرف نداره

گوه خوردن ینی چی روانین خانواده شوهرت سفت سخت باش چرت گفتن بزن تودهنشون

شوهر خودش میدونه ک طایفه شون کلا پسرزان   من از ازدواجم یک سالم نگذشته هنوز بچه میخاد گفت آی وی اف من قبول دار نشدم گفت اگ دختر دار نشدی بچه بعدی رحم اجاره میکنیم منم گفتم خودم دختر دار میشم    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماما تعیین جنسیت    منم بنظرم چرت بود ازش پرسیدم گفت مایع باید روی دهانه ورودی واژن ریخته ...

اونو ک میدونم سنت گذشته از اینک اسپرم رو داخل نمیریزین و توقع داری بدون هیچی حامله شی میگم لابد باید دختر رو لک لکا بیارن 🤣

اونو ک میدونم سنت گذشته از اینک اسپرم رو داخل نمیریزین و توقع داری بدون هیچی حامله شی میگم لابد باید ...

اسپرم رو نباید عمیق خالی کرد    نمیدونم شاید توضیح دادنم بی فایده س چون دغدغه شو نداری  

شوهرم دختر میخاد گفت آی وی اف گفتم بچه اولمه دوست ندارم من هنوز یک سال م از ازدواجم نگذشته تو کل طائ ...

چه جالب،سمت طائفه همسر من فقط دوتا پسر هستند همه دختر،الان خودم تو اقدامم خانواده شوهرم از من پسر میخوان