2777
2789

《نامزدیه ما عقد نیست فقط انگشتر و محرمیت برا رفت و امده

یه مهمونی ساده بدون رقص و اهنگ》

بخونید بگید حق با کیه؟؟؟؟

ما ۳سال باهم بودیم ۱۳ خرداد خواستگاریم بود

انگشتر ولباس هم خریدم برا ۲۵ تیر

دیروز صب پسردایی شوهرم ک از ۱۰ سال پیش زندون بوده

(تو دعوا تصادفا یکیو کشته)

اعدام شد

خونواده داییش از یک هفته قبلش خبرداشتن چه تاریخی قصاص میشه حتی شب قبلش با قران رفتن برا رضایت ولی ب کسی نگفتن

حالا برادره نامزدم دیشب زنگ زده بهش میگ مراسمتو بنداز بعد عاشورا چون من الان بیام مرخصی دگ ۲۵ام نمیام و ب خاطر مادر نمیام نامزدی

نامزدمم بش گفته نمیشه این دختر پادرهوا بمونه بدون نشون و پدرشم محرم صفر قبول نمیکنه انگشتر ببریم بعد میافته مهر و اصلا درست نیس

مهمونی ساده میگیریم بدون رقص و اهنگ

فقط نشون ببریم

برادرشم گفته نه تو داغی و عجله نکن

اینم گفته اگ من عجول بودم ک انقد دیر نمیشد بعدن فامیلای پیر زیاد داریم چه تضمینی هست بندازم عقب باز یکی نمیره

اگ عقد و عروسی بود مینداختم عقب ولی الان نمیشه من برنامه ریزی کردم و این دختر باید نشون شه اخلاقی نیس همیطو بره تا ۴ماه بعدم این ک فوت کرده تکلیفش مشخص بوده مرگش یهویی و ناگهانی نبوده من نمیتونم گندبزنم ب همه چی بخاطر مرگ اون

ب احترامش اهنگ نمیزاریم ولی مراسم سرجاشه هرکی اومد خوشومد هرکیم نیومد خودمو بابا میریم نشون میزاریم

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

از اول خب به این فکر میکردید

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

شوهرت خودش جواب داده دیگه

تو هیچی نگو 

بذار خودشون حلش کنن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم دیرتر بشه ک از دستت نمیره

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

اخی وقتی تصادقا یکی رو کشته چرا باید اعدام بشه اصلا 

اعصابم خرد شد

ببین میدونم، من درکت میکنم، این اتفاق ها برا منم پیش اومده وقتی مراسم داشتم. اما چون پسرداییش اعدام شده و جوون بوده کوتاه بیایید. تو خودت دلت نمیخواد وقتی انگشتر انداختن دستت یکی کل بکشه یا برات دست بزنند ؟ اخه بدون هیچی هم ک نمیشه 

اگه من جات بودم مینداختم عقب مراسمو ولی طی میکردم بعدا هر اتفاقی پیش اومد باااید مراسمم سرجاش باشه 

__کوف_بور__