2777
2789

میدونم ازروی علائم نمیشه حدس زد فقط محض سرگرمیه من آدم گرمایی هستم شکمم سرده یه دختردارم که سردخترم فقط صبحابالامیاوردم سراین یکی هم فقط صبحابالامیارم عصرهاهم معده درددارم رشدموهام زیادشده صورتم صافه وجوش نزدم فقط بعضی وقتایه جوش کوچولومیزنم روز ۱۲ بعدموعدم بتام ۵۰بودکه گفتن کمه وامکان خارج رحمی بودن هست ولی سه روزبعدتکرارکردم که خداروشکر۱۵۰۰بود لکه بینی ندارم حرف وی توی چشم راستمه تقویم چینی گفت پسر ازروی ان تی کافه پولونیاگفت پسر بعضی هام هم گفتن دختر به نظرتون جنسیتش چیه؟

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرم خواب دیده که من یه فرش سفیدمیخرم ومادرم بهم گفته توکه یه فرش سفیدداری چرادوباره فرش سفیدمیخری؟

مادرم میگفت احتمالااینم دختره 

به نظرتون چقدردرسته؟خیلی دوس دارم این یکی پسرباشه

بنظرم پسره

اینهمه چکاب و سونوگرافی برای چیه اخه؟

هنوز عکسشو هم بهت ندادن؟

چند ماهه حامله ای؟

از قدیم گفتن نابرده رنج گنج میسر نمیشود مزدان گرفت جان برادر که کار کرد  

پسرره

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
ما کوردا معتقدیم سر شونه های باریک و شکم گرد مثل توپ و صورت زیبا برا مادر پسره مادر دختر بینی بزرگ ...

ممنونم گلم که ج دادی شکمم گرده صورتم هم به نظرخودم زشت نشده قبل بارداری هم ازشیرینی جات بدم میومد الانم نمیتونم بخوردم

بنظرم پسره اینهمه چکاب و سونوگرافی برای چیه اخه؟ هنوز عکسشو هم بهت ندادن؟ چند ماهه حامله ای؟

مرسی گلم عکس ان تی رودارم که ولی نگفت جنسیتشو من الان آخرای ماه چهارم هستم