2777
2789
عنوان

سوره قدر براتون میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 24 پست
عزیزم برای من بخون.سرطان دارم دعا کن شفا بگیرم بچه دوسالم بی مادر نشه.ایشالا که مشکلاتت حل بشه و به ...

سرطان چی داری عزیزم؟ چند سالته؟ مطمئن باش خوب میشی بعد هر سختی اسونی هست الان علم پیشرفت کرده درمان میشی بچت بی مادر نمیشه شاد باشی همیشه گلم من برات دعا میکنم

اصن بعد هر سربالایی سرازیری در کار نبود..                              از اول فقط درد فقط خواب بد و غم مارو از خواب پروند..              من! خستم از جماعت زنده کُشِ مُرده پرست!                           خستم از این دلی که خورده ترک...! خستم از اون حسی که اون با خودش       بُرد به دَرَک .‌‌.. خستم از حرف الکی ! بدون فکر و هدف...بدون عمل..! خستم از این همه تظاهر به عشق  به دروغ خستم از آدما و جای شلوغ ! رو شیشه پاک کردم نوشتم که طبیعت هوشمنده..! مثلا فردا گرگه میبینه حالا بچه خودش گوسفنده..مثلا شکارچیه میبینه جفت خودشو پوست کنده..زمین جوری میچرخه که..بریزه پوزخندت..از بالا نگاه کردی منو اره...بغض تورم میبینم.. ولی تو تانک سوار شو یه روزی دم تورم میچینم😏هرکی سر شب اومده نشده صبح میره..همین فرمون بری بدون همین فردا هم پس دیره..همه جمع ها نفس گیره.همه در ها بی دست گیره ..تازه اگه دری باشه بازم.کمپلت بن بست و زنجیره یکم اینجا بمونی میبینی کلا نفس میره!   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم ممنون.اسمم وحیده خیلی دعام کن.خدا خیرت بده

حتما عزیزم ..التماس دعا💚

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده