2777
2789
عنوان

غذا

81 بازدید | 9 پست

غذا برای دورهمی کم هزینه و شیک بهم بگید

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
سالاد ماکارانی یا الویه

میدونی دوستام می خوان بیان دورهمی می گیرم خیلی رنگی چیزا زیاد میزارن اما من دستم خالی نمیدونم چی بزارم

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیراشکی درست کن .  خمیر آماده + هر موادی که داری برای داخلش ..پیاز داغ و جعفری زیاد بریز خیلی خوب میشه . 

یا سمبوسه درست کن با نان لواش . چه پیراشکی درست کردی چه سمبوسه توی ظرف که ریختی با پیاز و جعفری خورد شده تزیین و سرو کن .

کشک و بادمجان و سالاد و سبزی خوردن هم بزار ..

شیک ،راحت ،ارزان و رنگارنگ ،😉❤️ 

پیراشکی درست کن .  خمیر آماده + هر موادی که داری برای داخلش ..پیاز داغ و جعفری زیاد بریز خیلی خ ...

خمیر پیراشکی چه قیمت

حدود ۲۰ هزار تومان و هر جعبه ۱۵ تا داره

عه چه ارزون فکر می کردم گرون باشه خودم خمیر درست می کردم

عه چه ارزون فکر می کردم گرون باشه خودم خمیر درست می کردم

عزیزم الان رفتم دیجی کالا ننگام کردم دیدم از ۲۵_۲۶ داره تا ۳۴تومان .. دگا و ۹۵۹۵ خیلی خوب هستند .‌ ببخش من قیمت ها هیچوقت یادم نمی‌مونه ❤️ ولی آماده ها به نظرم از هر جهت به صرفه تر و بهتر هستند .‌ 

سمبوسه هم اگر خواستی درست کنی با نان لواش خیلی خوب میشه باریک ببر و مثل لقمه ی نان و پنیر لوله کن .. به مدل جذاب میشه که درست کردن و خوردنش خیلی راحت تر هست . 

میتونی کنارش سوپ هم سرو کنی و کشک و بادمجان رو حذف کنی 

عزیزم الان رفتم دیجی کالا ننگام کردم دیدم از ۲۵_۲۶ داره تا ۳۴تومان .. دگا و ۹۵۹۵ خیلی خوب هستند .‌ ب ...

مرسی عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز