2777
2789
عنوان

درمان افسردگی

52 بازدید | 11 پست

سلام ، مرسی که میخونین و خیلی ممنون میشم اگه بهم کمک کنید ، چون کسی رو ندارم الان اینجام ، دلمم نمیخواست با هوش مصنوعی حرف بزنم ، خووووب ۱۶ سالمه نمیدونم چجوری بگم ، یه دو سه ماهی هست که یه جوریم ، هیچ حس خاصی ندارم ، هیچ انگیزه یا هدف خاصی ندارم ، فکر میکنم زشتم ، همش دلم میخواد صورتم رو بپوشونم ، خودم رو قایم کنم ، بدنم رو بپوشونم ، خیلی ساکت و عصبی شدم ، جدیدا با هر چیز کوچیکی سریع گریم میگیره اما فقط در حد چند ثانیهست ، چند ثانیه ی شدید و جنون وار ، هیچ تمرکز و اعصاب درستی ندارم ، نمیتونم برای مدت طولانی روی یه کار مثل درس خوندن تمرکز کنم و حواسم همش پرته ، دیگه فیلم و سریالام برام جذاب نیستن ، نقاشی کشیدن ، رمان خوندن ، انگار همشون یه روند تکراری و خسته کنندن ، خیلی میخوابم ، همش خوابم میاد و هرجایی پیدا کنم مثل سر کلاس تو ماشین ، هر جایی میخوابم ، از خودم متنفر شدم ، از جسمم ، روح بی خاصیتم ، از همش خسته شدم ، دارم با گریه این متن رو مینویسم ، بعضی اوقات خیلی بیخوابی دارم ، هیچ ثبات رفتاری ندارم ، دیگه به خوردن غذا های خوشمزه هم علاقه ندارم ، فعالیت بدنی ندارم ، حس میکنم خییییلی خستم ، خییییلی خیییییلی خسته و بدبختم و هیچکسی رو ندارم ، همش خودم رو با همکلاسی ها و هم سن و سالام مقایسه میکنم و بیشتر و بیشتر از خودم متنفر میشم ، پدر مادرم اصلا نگام نمیکنن ، فقط همش مراقبت که یوخت صدام بالا نره که آبروشونو ببرم ، تازه اول مهر ماهه و احساس میکنم روز های مدرسه اندازه ی یه سال میگذره ، پر از استرس ، درموندگی ، قایم کردن خودم و ارتباط نگرفتن با دیگران ، خواب آلودگی و .... نمیدونم سر هر چیز کوچیکی سریع گریم میگیره و چون کلاس یازدهم هستم میترسم روی آیندم خیلی تاثیر بزاره

واقعاااااا ازتون کمک میخوام ، هیچچچ کسیییی رو ندارم هیچکسی ، همه با بیرحمی باهام رفتار میکنن ، همش خوردم میکنن و احساس میکنم اگه زودتر خوب نشم کارن به جاهای باریکی میرسه ، تروخدا اگه تجربه داشتید بهم بگید ، کمکم کنید ، آیندم هنوز برام واقعا مهمه ، لطفا

هدف نداری از اونه .

مهارتی یاد نگرفتی که بتونی در اینده روش حساب کنی .

بی هدفی همینه .

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

عزيز دلم منم مثل تو بودم دعاي معراج حالمو خيلي خوب کرد

هرروز مداوم و در روز چندين بار دعاي معراج بخون 3 4 دقيقه زمان بره

نماز هم حتما بخون ارامش فوق العاده اي داره بعد هر نمازتم دعاي معراج بخون خوب ميشي

برای باطل شدن هرچی سنگینی و دعا و سحر و جادو و طلسم و جن و همزاد و انرژی منفی چهل و پنج روز هرروز کامل سوره بقره بخونید و ول نکنید یا صوتش رو بذارید تو خونه بلند پخش شه اما خوندن بهتره اما اصلا ول نکنید هرروز انجام بدید هرچی باشه باطل میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ورزش رو شروع کن حتما من هیچ سابقه ای نداشتم توی ۱۶ سالگی شروع کردم دقیقا و خیلی راضیم

تو بدترین شرایط زندگی هم ورزش بهت هدف و انگیزه میده و هورمون شادی ترشح میکنه

هدف نداری از اونه .مهارتی یاد نگرفتی که بتونی در اینده روش حساب کنی .بی هدفی همینه .

چرا ، هدف دارم ، میخوام مستقل شم ، میخوام یه شغل خوب داشته باشم و برای خودم زندگی کنم ، ولی نمیتونم بدنم یاری نمیکنه ، تمرکز ندارم ، ثبات ندارم

چرا ، هدف دارم ، میخوام مستقل شم ، میخوام یه شغل خوب داشته باشم و برای خودم زندگی کنم ، ولی نمیتونم ...

از هدف های کوچیک شروع کن عشقم

مثلا بگو امروز میخوام اتاقمو مرتب کنم

یه پلی لیست شاد بزار موهاتو گوجه کن

بیفت به جون اتاقت

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

مرسی ، واقعا از همتون ممنونم که وقت گذاشتید و به حرفام گوش دادید ، همینم برام یه دنیاست ، ممنونم

طبیعیه نگران نباش

منم همسنت بودم فاز افسردگی برداشته بودم آهنگ های شکست عشقی گوش میدادم😑😂اون آهنگه میگن هیچ عشقی تو دنیا مث عشق اولین نیست

سسخل بودم ولش

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

چرا ، هدف دارم ، میخوام مستقل شم ، میخوام یه شغل خوب داشته باشم و برای خودم زندگی کنم ، ولی نمیتونم ...

پس برو دکتر. الان راحتر درمان میشی .

چون اینا علایم عدم تمرکز و وسواس فکری هستش .

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .