2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چیکارکنم‌اخه‌ابروم‌میره‌توفامیل‌به‌خدا😔😔 شایدبه‌نظرخیلیامهم‌نباشه‌ولی‌این‌قدسرکوفتم‌میزنن‌که‌ازمر ...

میدونم عزیزم درکت میکنم ولی برات مهم نباشه بعدم برو سر جلسه خدارو چ دیدی شاید قبول شدی نشدی هم فدا سرت از جونت با ارزش تر که نیست در ضمن اگه از الان بخوان تو زندگیت دخالت کنن ....همه مراحل زندگیت میشه دخالت دیگران از الان قوی باش سعی کن بتونی جواب محکم بدی که نتونن قضاوتت کنن الانم شرایط تو سختر از ایناس بچه کوچیک داری مراحل بارداری و زایمان ..‌..اینا خودش کلی مشغولیت فکری و آسیب جسمی دیدی عزیزم باید درکت کنن 

پس‌همون‌۴‌تامیخورم

نه بنظرم اونم نخور برو سر جلسه امتحانت امیدت به خدا باشه استرس نداشته باش خدارو چ دیدی شایدم قبول شدی ببین این همه درس میخونن این همه بچه زرنگ مدرسه تلاش میکنن قبول نمیشن درسته خوندن هم تاثیر داره ولی بنظر من شانسیه برو عزیزم امتحان کن تو میتونی دیگه اخراشه

میدونم عزیزم درکت میکنم ولی برات مهم نباشه بعدم برو سر جلسه خدارو چ دیدی شاید قبول شدی نشدی هم فدا س ...

اوناچه‌میفهمن‌اخه‌براشون‌مهم‌نیست‌که‌چه‌قدمشغله‌داشتم‌

ولی‌میدونم‌اگه‌برم‌سرجلسه‌دیگه‌هیچی‌ابروم‌میره‌شوهرمم‌طرف‌خانوادشه‌

من‌که‌تصمیم‌خودموگرفتم‌هرچی‌میخوادبشه‌بشه‌قرص‌میخورم

اوناچه‌میفهمن‌اخه‌براشون‌مهم‌نیست‌که‌چه‌قدمشغله‌داشتم‌ ولی‌میدونم‌اگه‌برم‌سرجلسه‌دیگه‌هیچی‌ابروم‌می ...

نخوررررررر عزیزم برو خودتو بسپار بخدا تو قبول میشیییی

قرص ال دی به همه بدنی نمیسازه من یه دونه بخورم حالم بد میشه تا حد مرگ ولی جاریم میگه ۴ تا شب قبل رابطه میخورن ۴ تا هم با هم فرداش 😑

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
نه بنظرم اونم نخور برو سر جلسه امتحانت امیدت به خدا باشه استرس نداشته باش خدارو چ دیدی شایدم قبول شد ...

وقتی‌میدونم‌امادگی‌ندارم‌اخه‌چه‌جوری‌بگم‌توشرایط‌من‌نیستی‌که😔😔

شایدباورت‌نشه‌حاضرم‌یه‌ماه‌بیمارستان‌بستری‌شم‌ولی‌نرم‌سرجلسه

وقتی‌میدونم‌امادگی‌ندارم‌اخه‌چه‌جوری‌بگم‌توشرایط‌من‌نیستی‌که😔😔 شایدباورت‌نشه‌حاضرم‌یه‌ماه‌بیمارست ...

ببین خودت بهتر میدونی عزیزم من دکتر نیستم نمیتونم بهت توصیه کنم چنتا بخوری چی میشی ....شاید حالت بد نشد شایدم انقد بد شد خدایی نکرده 

انشاءالله هر چی به صلاحته همون میشه

وقتی‌میدونم‌امادگی‌ندارم‌اخه‌چه‌جوری‌بگم‌توشرایط‌من‌نیستی‌که😔😔 شایدباورت‌نشه‌حاضرم‌یه‌ماه‌بیمارست ...

ببین دختر خوب تو هنوز جوونی بخدا که صلاح نیست این کارت فکرشو بکن بهت نسازه بزنه دور از جونت فلجت کنه ی عمر بیفتی گوشه خونه که هرکی رد شد ی حرف بهت بزنه اگرم فامیلات بفهمن ک قرص خوردی ک دیگه مگه دریغ می کنن از حرفاشون

۲۱ سالتهه دختر جون دور از جون اگر خدایی نکرده اتفاقی برات بیفته و کلا بری اون دنیا تو اتیش جهنم می سوزیو ی بچه رو بدون مادر می کنی ک بزرگ شه و حسرت مادرای دیگرو و بخوره و وقتی ازش بپرسن مادرت چی شده یگه خودکشی کرده.

بخدا این راه حلش نیست

ببین اگر تو میدون جنگم ک باشی اگر کلا نری تو میدون صد در صد می بازی ولی اگر بری ۵۰ درصد ممکنه ببری ۵۰ درصد ممکنه ببازی توکل کن بر خدا خودش کمکت می کنههههه عزیزممممگم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792