2821
2789
خب همینقدر عالیه،نیازی به خودکشی نیس

اخه‌شماطایفه‌مارونمیشناسی‌که‌گلم‌یه‌موجوداتین‌یه‌تیکه‌هایی‌میندازن‌که‌دوست‌داری‌زمین‌دهن‌واکنه‌توبری‌توش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه‌شماطایفه‌مارونمیشناسی‌که‌گلم‌یه‌موجوداتین‌یه‌تیکه‌هایی‌میندازن‌که‌دوست‌داری‌زمین‌دهن‌واکنه‌توبری ...

دایورت کن به یه ورت،چه توقعی هم ازت دارن،با یه بچه بشینی درس بخونی،گیرم دانشگاه هم قبول شدی،کی بچه رو نگه داره،چه پر توقع

میدونی‌من‌الان‌کنکوردارم‌بچه‌کوچیکم‌دارم‌شوهرم‌ورداشته‌منواورده‌خونه‌مامانم‌که‌بخونم‌دیگه‌بچمم‌خییلی ...

اجی کی قرص ال دی میخوره واسه خودکشی نمیمیری ک هیچ هزار تا درد و مرض هم میاد سراغت بعد این بنظرم خیلی چیز کوچیکیه در برابر اینکه تو بخای جون خودتو ب خطر بندازی یا ب خود کشی فکر کنی پس بچت چی میشه؟! درضمن   ابتدایی  ک بودی مگه واسه املا نمیترسیدی نگذشت؟؟ اینم میگذره پس خودتو انقد اذیت نکن فشار ب خودت  نیار ایشالا ک موفق باشی 🙂⁦❤️⁩

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792