2821
2789
دوست داشتی ی قسمت زندگی پس از زندگی رو ببین خیلیی تاثیر داره

میگن‌مال‌اون‌دنیا یه

به‌خدامن‌بی‌ایمان‌نیستم‌هم‌نمازمیخونم‌هم‌روزه‌میگیرم‌باحجابم‌هیستم‌ولی‌الان‌ازسرناچاری‌دارم‌اینکارومیکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلاحالت‌تهوع‌میگیرم‌؟

من حالت تهوع سرگیجه بی حال اگ دوتا بخورم بستری میشم تا این حد 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

شما برو امتحانتو بده به بدنتم ضرر نزن من بخاطر کیست مجبور بودم ال دی بخورم ایقد بد حال میشدم بعد دکتر گفتن با معده پر وقبل خواب بخور سریع بخواب که حالت بد نشه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
شما برو امتحانتو بده به بدنتم ضرر نزن من بخاطر کیست مجبور بودم ال دی بخورم ایقد بد حال میشدم بعد دکت ...

منم‌به‌خاطرابروم‌مجبورم‌چاره‌ندارم‌والا😔

لعنت به نمره درس کنکور یه دختر تو شهرمون امتحانات خردادو که داد خودکشی کرده بود تو خونه پدرش  به پنکه سقفی دار زده بود خودشو     دختره مدرسه تیز هوشان درس میخونده و شاگرد اول بوده بخاطر کرونا ومجازی یکی دوسال کمی پس رفت داشته امسالم امتحانات نهاییش وگفته خراب کردم واخرین امتحانو که داده خودکشی کرده 

پدر مادرشم خونه نبودن کشاورزی داشتن رفته بودن باغشون وقتی میان این صحنه رو میبینن😢

منم‌به‌خاطرابروم‌مجبورم‌چاره‌ندارم‌والا😔

به کسی ربطی نداره شما رتبتون چند شده به کسی هم جواب پس نده واقعا ادم احمقیه هرکی به رتبه شما گیر میده  با وجود یه نوزاد شیری 

به کسی ربطی نداره شما رتبتون چند شده به کسی هم جواب پس نده واقعا ادم احمقیه هرکی به رتبه شما گیر مید ...

واقعافشارخیلیه‌مثل‌چی‌پشیمونم‌که‌قبول‌کردم‌بخونم‌شوهرم‌گفت‌بخون‌اول‌گفتم‌حوصله‌ندارم‌بعدش‌منوراضی‌کرد‌منه‌خرم‌قبول‌کردم‌الان‌اون‌راحت‌به‌قول‌مامانم‌توخونه‌بی‌سروصدا لنگاشو وامیکنه میخوابه بعد من الان باید دیوونه شم

به کسی ربطی نداره شما رتبتون چند شده به کسی هم جواب پس نده واقعا ادم احمقیه هرکی به رتبه شما گیر مید ...

اولین‌کسی‌که‌نگاکنه‌شوهرمه‌بعدشم‌اعلامیشومیزنه‌همه‌جا

اولین‌کسی‌که‌نگاکنه‌شوهرمه‌بعدشم‌اعلامیشومیزنه‌همه‌جا

😑

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792