2821
2789
چیزدیگه‌ندارم‌دم‌دست‌ ولی‌دورازشوخی‌اصلاحال‌روحیم‌خوب‌نیست‌ ولی‌تواینترنت‌سرچ‌کردم‌نوشته‌بودحالت‌ت ...

خب اونکه صد در صد وقتی این همه ی جا بخوری حالت بد میشه دیگه ولی ممکنه قرص ال دی چون جلو گیری از تخمک گذاری می‌کنه برای رحمت خوب نباشه و ضرر داشته باشه این همه با هم نخور ب نظرم

♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تجربه ندارم ولی کار درستی نیست براچی میخای ۱۶ تا قرص ال دی بخوری میدونی چقد عوارض  دارع

میدونی‌من‌الان‌کنکوردارم‌بچه‌کوچیکم‌دارم‌شوهرم‌ورداشته‌منواورده‌خونه‌مامانم‌که‌بخونم‌دیگه‌بچمم‌خییلی‌اذیت‌میکنه‌تازه‌الان۷ماهشه‌نتونستم‌خوب‌بخونم‌اصلا‌الان‌همه‌توقع‌دارن‌من‌قبول‌شم‌ولی‌من‌که‌خودم‌میدونم‌قبول‌نمشم‌استرس‌گرفتم‌شدید‌حالم‌خیلی‌بده‌اول‌که‌میخواستم‌خودموبکشم‌ولی‌گفتم‌نه‌گناه‌داره‌خیلی‌فشاره‌روم

با شوهرت حرفت شده ک میخای قرص بخوری؟  لااقل ب اون بچه فکر کن ک شیرش میدی نکن

به‌خاطرکنکورلعنتی‌به‌خداحالم‌خیلی‌بده‌میدونم‌نمیتونم‌خوب‌بدم‌اصلاتمرکزنداشتم‌الان‌شوهرم‌دلش‌خوشه‌فک‌میکنه‌من‌خیلی‌خوندم‌اصلانمیتونستم‌بخونم‌وقتاییم‌که‌میتونستم‌تمرکزنداشتم‌خونه‌مامانم‌شلوغ‌پلوغه‌همش‌سروصدا‌میدونم‌همه‌سرزنشم‌میکنن‌میخوام‌شب‌کنکوربخورم

درکت میکنم عزیزم نهایتا سه تا بخوری حالت بهم میخوره خیلی بده 

من اورژانسی دوتا خوردم میخواستم بمیرم حالا تو میخوام....😐

اگه زیاد اسرار داری ۳ تا بیشتر نخور چون با همین مقدار حالت بد میشه بعدم اون تعداد که شما میگی واقعا میمیری بخوری حداقل به بچه ت رحم کن

درکت میکنم عزیزم نهایتا سه تا بخوری حالت بهم میخوره خیلی بده  من اورژانسی دوتا خوردم میخواستم ...

واقعا‌؟؟؟؟فقط‌میخوام‌حالم‌بدشه‌درهمین‌حد‌۳‌یا۴تابسه؟

درکت میکنم عزیزم نهایتا سه تا بخوری حالت بهم میخوره خیلی بده  من اورژانسی دوتا خوردم میخواستم ...

تازه‌میخواستم‌باهاشون‌یه‌بسته‌ژلوفنم‌بخورم😶😶

۲۱ اخه‌بابچه‌کوچیک‌میشه‌درس‌خوند؟ هرسال‌میگه‌بشین‌بخون‌گفتم‌نمیتونم‌گفت‌نه‌بخون‌دارم‌دیوونه‌میشم😔 ...

یعنی چی مجبورت میکنن درس خوندن ک زورکی نیست 

همین کاراشون رو میکنن ک آدم دست ب خودکشی میزنه 

ولی تو کار خطایی نکن هیچی ارزش خودت و بچه ات رو ندارع درست هم دیگه ادامه نده نمیتونن ک مجبورت کنن

♥️
به‌خاطرکنکورلعنتی‌به‌خداحالم‌خیلی‌بده‌میدونم‌نمیتونم‌خوب‌بدم‌اصلاتمرکزنداشتم‌الان‌شوهرم‌دلش‌خوشه‌فک‌ ...

واییی عزیزم چ دغدغه ای داری واقعا بابا گور بابای کنکور به فکر خودتو بچه ت باش عزیزم درسته علم همیشه حرف اول میزنه ولی ببین این همه خوندن چی به چی شده ؟نمیگم پیشرفت نکن وقتی که شرایطش داری بهت کمک میکنن پیشرفت کنی چ بهتر....ولی ببین اولیت حال خودته خوش باش بیخیال قبول م نشدی یه سال دیگه .... نکن توروخدا با خودتو بچه خودکشی چ معنا داره اخه

واقعا‌؟؟؟؟فقط‌میخوام‌حالم‌بدشه‌درهمین‌حد‌۳‌یا۴تابسه؟

اره بابا من دوتا شب خوردم دوتا صبح بقدری حالم بد بود هی میخواستم بالا بیارم توروخدا نکن ۱۶ تا زیاد یه نکن باخودت

واییی عزیزم چ دغدغه ای داری واقعا بابا گور بابای کنکور به فکر خودتو بچه ت باش عزیزم درسته علم همیشه ...

چیکارکنم‌اخه‌ابروم‌میره‌توفامیل‌به‌خدا😔😔

شایدبه‌نظرخیلیامهم‌نباشه‌ولی‌این‌قدسرکوفتم‌میزنن‌که‌ازمردن‌بدترباشه‌مخصوصاخانواده‌شوهر‌به‌خداخیلی‌بده‌

دلم‌نمیخوادبرم‌اصلاسرجلسه‌براهمین‌میخوام‌یه‌کاری‌کنم‌که‌نتوتم‌برم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792