2789
عنوان

مهمان دیروز

276 بازدید | 8 پست

مادرم عمل کرده بود. مهمان بجای اینکه بگه خدا بد نده یا انشاالله خوب میشه ،نگران نباشین.و

بهمون میگه دیدین مریضی چیه؟گفتم خیلی وقته ک ما دکتر میریم .میدونیم مریصی چیه.چقدر پرو ان داغ دل آدم تازه میکنن .مادرم مریض بود بهمون دستور هم میدادن .موقع غدا خوردن دستشویی رفتن و....هی میگفتن این بیار آون بیار. مادرشون مریض بود .دونفردیگم(مهمان )اصافه شدن. مثلا میگفتن من با این غدا سیر نمیشم یچیز دیگه بپز.نمیگن یک نفر آدم خسته  میشه. اصلا بلند نشدن. مگه من خدمتکارشم ن یا گارسونشونم.  یه دستت درد نکنه نگفتن فقط ایراد میگرفتن.توتاپیگم قبلیمقبلیم نوشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شخصیتت اینطوریه ؟ یه جوری رفتار میکنی هر کس هر طور دلش بخواد و هرچی دلش بخواد بگه یکم محکم باش ...

ما هم باید مثل خودشون برخورد کنیم.بهشون بگیم بیاین کمک( خوششون نمیاد).باید مثل خودشوون دستور بدیم.و زیادی بهشون پزو بال و پدیرایی واینا نبینم. 

ما هم باید مثل خودشون برخورد کنیم.بهشون بگیم بیاین کمک( خوششون نمیاد).باید مثل خودشوون دستور بدیم.و ...

من ببخشید یلحطه رفتم سرویس.شستم و....مادرم آب میخواست من نشنیدم. تویی که ده ساعت اومدی مهمانی.خب برای مادر مریصم آب میاورد ین 

چرا شخصیتت اینطوریه ؟ یه جوری رفتار میکنی هر کس هر طور دلش بخواد و هرچی دلش بخواد بگه یکم محکم باش ...

چطوری باشم.وقتی مهمون میاد.میمونه میره. اصلا بلد نیستم با کی چطور رفتار کنم. من با همه خیلی خیلی خوبم

چطوری باشم.وقتی مهمون میاد.میمونه میره. اصلا بلد نیستم با کی چطور رفتار کنم. من با همه خیلی خیلی خوب ...

خب اشتباس 

کتاب بخون مشاوره برو خودتو از لحاظ روحی تقویت کن یعنی چی ک هر کس هر طور دلش بخواد رفتار کنه