2789
عنوان

مهاجرت 🇩🇪

1 بازدید | 40 پست

سلام.

دوست دارم آلمان مهاجرت کنم. میخام اینجا بخونم

آلمان ارشد بخونم(نمیدونم اصلن ممکنه یا نه)

میدونم اینجا احتمالا کسی اطلاع نداشته باشه، ولی اگه داره لطفا کامنت بزاره درخواست بدم.

اوسبیدونگ میدون ولی دوسش ندارم.

Hope?...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

جالبه که امروز تاپیک مهاجرت به آلمان زیاد شده 😂چیشده تو اینستا تبلیغات مهاجرت به آلمان اومده؟

تایپک اخرم بخونید

این مدعیان در طلبش بیخبرانند! آن را که خبر شد خبری باز نیامد

جالبه که امروز تاپیک مهاجرت به آلمان زیاد شده 😂چیشده تو اینستا تبلیغات مهاجرت به آلمان اومده؟

نخیر تبلیغ خاصی نیست...میشینیم نگا میکنیم میبینیم تنها راهه

Hope?...

عشق من آلمانه

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 رمان انگلیسی ترجمه میکنم ژانر فانتزی توی تلheirofstorms@توی دنیایی که همه چی شیباله تو کنچانا باش 🌕 .در جستوجوی کشف روان 😁😍 Ich liebe Deutschland

نخیر تبلیغ خاصی نیست...میشینیم نگا میکنیم میبینیم تنها راهه

والا اونایی که رفتن آلمان دارن برمیگردن بخاطر مشکلاتش

اینایی که داخل هستن به امید آلمان میخان برن بیشتر تو جو تبلیغاتی هستن

واقعیتش اینه آلمان جای پیشرفت نیست حالا شاید بدت بیاد هی ریپلی بکن نه ایران خوبه و فلان😂

ای پرچمت مارا کفن دور از تو بادا اهرمن

زبان آلمانی خیلی سخته

نه اصلا فکر میکنی من دارم میخونم خیلی شیرینه

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 رمان انگلیسی ترجمه میکنم ژانر فانتزی توی تلheirofstorms@توی دنیایی که همه چی شیباله تو کنچانا باش 🌕 .در جستوجوی کشف روان 😁😍 Ich liebe Deutschland