2789
عنوان

مهاجرت 🇩🇪

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 40 پست
اقدامی انجام دادی اصلا؟ مدارکت و ترجمه و لگال کردی؟ اول باید مدارک و ترجمه و لگال کنی، مدرک زبان داش ...

نه خانوم کاری نکردم... احتیاج دارم ی نفر پروسه رو برام توضیح بده و اینکه در حال حاضر تمکن مالی ندارم

میخاستم ببینم امکانش باشه اینجا مدرکمو بگیرم ی رشته ای و اونجا ادامش بدم...اطلاعات کافی از پروسش ندارم

Hope?...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خانوم کاری نکردم... احتیاج دارم ی نفر پروسه رو برام توضیح بده و اینکه در حال حاضر تمکن مالی ندارم ...

من میتونم اگر تهران هستید وکیل مهاجرتی ک کار خودم و انجام داد بهتون معرفی کنم ازشون یه جلسه مشاوره بگیرید ببینید اصلا شانستون چقدره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر از۵کا در میاد عزیزم؟

نه همون حدود میشه یکم بیشتر و کمتر دیگه بستگی ب شهر و ایالت داره.

هزینههای قبل از ورود به آلمان میشه:
کلاس و آزمون زبان آلمان
ترجمه رسمی مدارک و لگال
بیمه مسافرتی
بلیت هواپیما

هزینه اولیه زندگی هم میشه:

پول پیش خونه

اجاره ماهیانه

اینترنت

هزینه انرژی

پول برق

هزینه Zdf

هزینه رفت و آمد

و...

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من میتونم اگر تهران هستید وکیل مهاجرتی ک کار خودم و انجام داد بهتون معرفی کنم ازشون یه جلسه مشاوره ب ...

آره کاش معرفی کنید ممنون

جسارتا شما کاراتون اوکی شده؟ خیلی زمان برد؟

Hope?...

آره کاش معرفی کنید ممنونجسارتا شما کاراتون اوکی شده؟ خیلی زمان برد؟

موسسه پن خانم پرندیس پیکرستان

۸۸۸۷۸۴۲۰

۸۸۸۷۸۴۲۱

من دفاع پایانامه مونده ک دکتری رو تموم کنم فعلا مرخصی هستم ب خاطر دخترم

فعلا ویزا تحصیلی دارم ولی بعد از اینکه ۵ سال اقامتم کامل بشه میتونم درخواست پاس بدم ک اون زمانبر هست و ازمون تابعیت و... رو داره

موسسه پن خانم پرندیس پیکرستان۸۸۸۷۸۴۲۰۸۸۸۷۸۴۲۱من دفاع پایانامه مونده ک دکتری رو تموم کنم فعلا مرخصی ه ...

...

پس بیشتر راهو رفتید، موفق باشید :)🤞🌹🤞

Hope?...

تشکر ...پس بیشتر راهو رفتید، موفق باشید :)🤞🌹🤞

خواهش میکنم، ممنونم شما هم موفق باشید 🌺