چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
نه خانوم کاری نکردم... احتیاج دارم ی نفر پروسه رو برام توضیح بده و اینکه در حال حاضر تمکن مالی ندارم ...
من میتونم اگر تهران هستید وکیل مهاجرتی ک کار خودم و انجام داد بهتون معرفی کنم ازشون یه جلسه مشاوره بگیرید ببینید اصلا شانستون چقدره
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه همون حدود میشه یکم بیشتر و کمتر دیگه بستگی ب شهر و ایالت داره.
هزینههای قبل از ورود به آلمان میشه: کلاس و آزمون زبان آلمان ترجمه رسمی مدارک و لگال بیمه مسافرتی بلیت هواپیما
هزینه اولیه زندگی هم میشه:
پول پیش خونه
اجاره ماهیانه
اینترنت
هزینه انرژی
پول برق
هزینه Zdf
هزینه رفت و آمد
و...
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من دفاع پایانامه مونده ک دکتری رو تموم کنم فعلا مرخصی هستم ب خاطر دخترم
فعلا ویزا تحصیلی دارم ولی بعد از اینکه ۵ سال اقامتم کامل بشه میتونم درخواست پاس بدم ک اون زمانبر هست و ازمون تابعیت و... رو داره
وقتی شما اینو میگید یعنی تو عمرت از جایی که زندگی میکنی دورتر نشدی و کلا خارج از ایرانم ندیدی 🙂 این ...
خداروشکر نیازی ندارم خودم و به شما ثابت کنم، من اینجا تو همین سایت دوستانی دارم که بهشون ثابت کردم ک آلمان هستم و دانشجو ...
اما انگار این چیزها برای امثال شما عجیبه و ندیده ای 😏😏
والا اونایی که رفتن آلمان دارن برمیگردن بخاطر مشکلاتشاینایی که داخل هستن به امید آلمان میخان برن بیش ...
پیشرفت که فقط ایران کار ریخته پارتی و سهمیه هم نیست آلمان کشور پیشرفته است اتفاقا کار هم هست واسه تحصیلکرده ها بس کنید با تخریب بقیه کشورها میخواید اوضاع کشور خوب و نرمال نشون بدید
خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است