2789
عنوان

مهاجرت 🇩🇪

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 40 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اقدامی انجام دادی اصلا؟ مدارکت و ترجمه و لگال کردی؟ اول باید مدارک و ترجمه و لگال کنی، مدرک زبان داشته باشی، بعد دانشگاه پیدا کنی و مصاحبه و پذیرش.... تمکن مالی و داری؟ بعد باقی مراحل ....

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
والا اونایی که رفتن آلمان دارن برمیگردن بخاطر مشکلاتشاینایی که داخل هستن به امید آلمان میخان برن بیش ...

چرا برمیگردن؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه اتفاقن مشکلم تمکنه فقط نمیدونم اینایی ک راحت میرن چیکار میکنن پس

اونا تمکن دارن عزیزم از کسی قرض میگیرن چیزی میفروشن و...

ولی حتی مثلا ایتالیا هم بری که بورسیه میده بازم باید تمکن ببری با خودت

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

چون یه جوری دولت آلمان درشون گذاشته که هنوز باورشون نمیشه یه کشور میتونه انقدر تیغ زن باشه 😂

واقعا؟ عجب ... من ۵ ساله آلمانم تحصیلی مهاجرت کردم برای مقطع دکتری... بنظرم اشتباه میکنید هرکی با ویزا تحصیلی، کاری یا اوسبیلدونگ اومده و تخصصی داشته و زبانش خوب بوده، داره خیلی راحت کار میکنه، مگر اینکه پناهندگی اومده باشه ک شرایط واسش سخت باشه

عزیزم اوسیبلدونگ المان چقدر هزینه میبره بیشتر۵۰۰۰تا؟

منظورتون هزینه موسسه ای هست ک واستون اقدام میکنه؟ اگر بله، برادرم پارسال میخواست اقدام کنه حدود ۸۰۰۰ یورو بود ک ب این مبلغ باید هزینه ترجمه و لگال و زبان و آزمون زبان و... رو اضافه کنی بعلاوه هزینه اولیه زندگی

وگرنه اوسبیلدونگ از ماه اول حقوق داره و تمکن نمیخواد

نه موسسه نیست کسی اونجا هست برام انجام میده

خب پس میمونه باقی هزینه هاییک واستون نوشتم یعنی هزینه زبان، آزمون زبان، ترجمه و لگال و بقیه مراحل سفارت و بیمه و پرواز و هزینه اولیه زندگی

هزینه زندگی هم کاملا ب ایالتی ک قراره زندگیکنید بستگی داره ایالت های غربی گرونتره