2789

بله ولی دیر تر

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

من با رژیم و پیاده روی دارم کم میکنم

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقدر کم کردی تا حالا

سه کیلو از اون هفته

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰

من یه ساعت تو خونه پیاده روی میکنم ، یکم میرقصم ، با اپلیکیشن لاغری در ۳۰ روز دانلود کردم با اونم تمزین میکنم ،۴ روزه رژیم دارم خدا کنه اراده ام خراب نشه همینجوری ادامه بدم 

میخوام ۱۰ الی ۱۵ کیلو کم کنم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
سه کیلو از اون هفته

یه هفته ۳ کیلو؟ 

چقدر پیاده روی میری؟ رژیمت چجوریه....

چندتا میخوام کم کنی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
یه هفته ۳ کیلو؟  چقدر پیاده روی میری؟ رژیمت چجوریه.... چندتا میخوام کم کنی

نه دو هفته ای سه کیلو ماهی شیش کیلو خودم گفتم تو سه ماه مبخام کم کنم میتونه سرعت رو بالاتر ببره ولی من دیگه خیلی سختم میشه همینقد برام بسه 

روزی یک ساعت میرم ولی تند جوری که عرق کنم 

رزیمم همه چیز تقریبا میشه خورد ولی کم مصلا چهار پنج قاشق برنج ی پیاله خورشت حذف شیرینیجات

بیست تا بیستو‌پنج کیلو میخام کم کنم از هشتاد برسم شصت