2789
نه دو هفته ای سه کیلو ماهی شیش کیلو خودم گفتم تو سه ماه مبخام کم کنم میتونه سرعت رو بالاتر ببره ولی ...

اهان خوبه ...منم ۴ روزه شروع کردم انشالله بتونیم ادامه بدیم کم نیاریم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اهان خوبه ...منم ۴ روزه شروع کردم انشالله بتونیم ادامه بدیم کم نیاریم

انشاالله شما هم رفتی دکتر رژیم گرفتی؟چقد میخای کم کنی

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انشاالله شما هم رفتی دکتر رژیم گرفتی؟چقد میخای کم کنی

نه من دکتر نرفتم یعنی قباا رفته بودم فقط اندازه داده بود....دیگه خودم سالم خوری و کم خوری میکنم....

من ۱۵ تا کم کنم عالیه 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
دوستان شوهرمو چیکار کنم نمیره

چقدر مگه چاقه؟؟؟ 

خودت غذاهات رو رژیمی کن روغن خیلی کم تنوع بده از نت غذاها رژیمی ببین، عصر ها یا شب ها دوتایی برید پارک قدم بزنید ...یا دوچرخه سواری کنید 

چقدر مگه چاقه؟؟؟  خودت غذاهات رو رژیمی کن روغن خیلی کم تنوع بده از نت غذاها رژیمی ببین، عصر ها ...

من عقدم طبق دستور دکتر دارم عذا درست میکنم چاقیش زیاده ولس نمیاد ورزش کنه میگ مربی باشگاه اینطور گفته با رژیم وزن کم کن

من عقدم طبق دستور دکتر دارم عذا درست میکنم چاقیش زیاده ولس نمیاد ورزش کنه میگ مربی باشگاه اینطور گفت ...

اکه خیلی چاقه راست گفته ...برادرشوهر من ۱۱۷ کیلو بود قدش هم کوتاه ...رفت دکتر ،دکترش گفته بود تا لاغر نشدی باشگاه نرو ....الان شده ۸۰ کیلو دیگه میره

نه من دکتر نرفتم یعنی قباا رفته بودم فقط اندازه داده بود....دیگه خودم سالم خوری و کم خوری میکنم.... ...

موفق باشی عزیزم

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰