2777
2789
عنوان

ز ن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 100 پست
دوتا مقصرن ...زن شوهر اگه بحثی دارن نباید بیارنش تو کوچه بعدم عروس برگشته ب مادر شوهر بی احترامی کرد ...

نظرتون محترم 

ولی به نظر من کسی که به دلیل فووووق العاده مسخره سیلی میزنه  تو گوش زنش و خانواده ای که دخالت میکنن مقصرن

بی احترامی ای هم من نمیبینم 

انتظار داشتی بگه ببخشید سیلی خوردم چون میخواستم برم جشن خواهرزادم 😑😑 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

[QUOTE=241920217]بچه ها بسههههههههه ست اول تموم شد برید یه استراحت کنید خسته شدید ده دقیقه دیگه میریم برای ست بعدی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آنقدر کم شعورید که نزدید تو دهن برادرتون که دست روی زنش بلند نکنه شما دیگه چجوری خانواده ای هستید 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

اسی اگر تاپیکت دروغه که امیدوارم خدا بهت عقل و وجدان بده با اعصاب ملت بازی نکنی!

اگر تاپیکت راسته بازم خدا بهتون وجدان و درک بده، خودتم احتمالا زنی، به همجنس خودت احترام بذار !

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

یعنی قشنگ مشخصه این مادر هیچ وقتی نداشته بچه هارو تربیت کنه امیدوارم بچه ی دیگه ای نداشته باشه جز شما دوتا

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

اول خودت روجای اون ادم قراربده فکرکن اگه خواهرداشتی یاداری میخواستی عروسی فرزندش بری اونم عروسی یک فردنزدیک وهمسرت قبول نمیکرد وجلوی دیگران دست دارازی میکردخودت توقع داشتی اون لحظه مادرشوهروخواهرشوهرت باهات چه رفتاری کنن میدونی اون تواون لحظه ها تواون روزاخیلی خوشحال بوده حتما چون خواهرزادش داشت خوشبخت میشد توفکراین بوده چی بپوشه چی نبوشه ولی اول برادرت وبدش مادرت شادی بهم زد

من یکبار جلو خانواده شوهرم با همسرم بحثم شد بعدش قهر کردم رفتم یه گوشه اولین کسی که اومد کنارم باهام حرف زد خواهر شوهرم بود واسه اینگه احساس غریبی نکنم اومده بود الکی باهام از هر دری حرف می‌زد واقعا الان قدرش رو میدونم....میبوسمت خواهرشوهر گلم.....

فکر میکنم تاپیکتون سرکاریه چون یه بچه هم این متنو بخونه می‌فهمه عروس بیچارتون تقصیری نداشته نکنه اوم ...

نبخدا راسته منم دلم سوخت واسه زنداداشم ولی چون یکم بی احترامی کرد میگم 

🤣🤣🤣🤣اگه حریف جاری من شدی بسمه الله بیا عروس جاری من بشو پسرش۱۷سالشه

حریفش که میشم هیچ.تازه ۳ هیچ هم جلو میفتم.به جان مادرم قسم دست شوهر آینده م بخواد صورت خوشگلمو محکم لمس کنه رو میشکنم. بخواد یکی بزنه دوتا میخوره انقدر از گذشته ها کتک خوردن زن باب ملت بوده که هنوز بازم از این حرکتا میکنن.کاش یه همچین خونواده ای با همچین پسر تحفه ای نصیبم شه 

نظرتون محترم  ولی به نظر من کسی که به دلیل فووووق العاده مسخره سیلی میزنه  تو گوش زنش و خ ...

اره دیگه کار شوهره هم خوب نبود 😑ایششش انقد بدم میاد مرد دست بلند کنه رو زن ..کلن ..چ تو خونه چ بیرون

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠