پارسال تو کوچه با داداشم دعواشون شدن ..چون میخواست بره نامزدیه خواهرزاده اش ،داداشم نزاشت بره چون میگفت میخوام برم سره کار باید بریم خونه دیگه نمیتونم بیام دنبالت... چون خونشون شماله .. زنداداشم قبول نکرد با بچه اش میخواس بره بعد باهم دعوا کردن داداشم با سیلی تو صورته زنداداشم زد مجبورش کرد باهاش بیاد ..ماهم اونجا بودیم بعد زن داداشم رفت جلوی ماشین نشست چون نمبخواست عقب ماشین کناره ما بشینه واسه همین بابام بیرون موند بعد داداشم گفت برو عقب بشین منم خیلی اعصابم خورد شد ک بی احترامی کرد ..زن داداشم اومد عقب کناره منو مامانم نشست ..مامانم گفت وقتی شوهرت یه چیزی میگه گوش کن زنداداشم گفت شما بهش تربیت یاد ندادین منم داغ کردم باهاش بحث کردم ..حالا امروز زن داداشم ک رفته بودیم گردش ..با من خوب شده بود واسع پسرم غذا اورد ..نمیدونم منم باهاش خوب بشم یانه ..شما بگید نظرتون؟؟
اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂
[QUOTE=241920217]بچه ها بسههههههههه ست اول تموم شد برید یه استراحت کنید خسته شدید ده دقیقه دیگه میریم برای ست بعدی
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
فکر میکنم تاپیکتون سرکاریه چون یه بچه هم این متنو بخونه میفهمه عروس بیچارتون تقصیری نداشته نکنه اومدی تاپیک بزنی بگی ما خانوادگی ظالمین و عروسمون مظلوم؟
من یکبار جلو خانواده شوهرم با همسرم بحثم شد بعدش قهر کردم رفتم یه گوشه اولین کسی که اومد کنارم باهام حرف زد خواهر شوهرم بود واسه اینگه احساس غریبی نکنم اومده بود الکی باهام از هر دری حرف میزد واقعا الان قدرش رو میدونم....میبوسمت خواهرشوهر گلم.....
🤣🤣🤣🤣اگه حریف جاری من شدی بسمه الله بیا عروس جاری من بشو پسرش۱۷سالشه
حریفش که میشم هیچ.تازه ۳ هیچ هم جلو میفتم.به جان مادرم قسم دست شوهر آینده م بخواد صورت خوشگلمو محکم لمس کنه رو میشکنم. بخواد یکی بزنه دوتا میخوره انقدر از گذشته ها کتک خوردن زن باب ملت بوده که هنوز بازم از این حرکتا میکنن.کاش یه همچین خونواده ای با همچین پسر تحفه ای نصیبم شه