پارسال تو کوچه با داداشم دعواشون شدن ..چون میخواست بره نامزدیه خواهرزاده اش ،داداشم نزاشت بره چون میگفت میخوام برم سره کار باید بریم خونه دیگه نمیتونم بیام دنبالت... چون خونشون شماله .. زنداداشم قبول نکرد با بچه اش میخواس بره بعد باهم دعوا کردن داداشم با سیلی تو صورته زنداداشم زد مجبورش کرد باهاش بیاد ..ماهم اونجا بودیم بعد زن داداشم رفت جلوی ماشین نشست چون نمبخواست عقب ماشین کناره ما بشینه واسه همین بابام بیرون موند بعد داداشم گفت برو عقب بشین منم خیلی اعصابم خورد شد ک بی احترامی کرد ..زن داداشم اومد عقب کناره منو مامانم نشست ..مامانم گفت وقتی شوهرت یه چیزی میگه گوش کن زنداداشم گفت شما بهش تربیت یاد ندادین منم داغ کردم باهاش بحث کردم ..حالا امروز زن داداشم ک رفته بودیم گردش ..با من خوب شده بود واسع پسرم غذا اورد ..نمیدونم منم باهاش خوب بشم یانه ..شما بگید نظرتون؟؟
طفلی زن داداشت حالا باباتون نمیشد عقب بشینه حتما باید جلو مینشست؟شما هماگه خودتو جای عروستون میزاشتی بجای بحث دلداریش میدادی
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من اگ داداشم دست رو زن داداشم بلند میکرد اونم تو کوچه ک هیچ جلوی ما و غرور زن داداشم میشکست جوری میزدمش بلا نسبت صدای سگ بده ن بخاطر سیلیش اینکه غرور زنشو جلوی بقیه خورد میکنه حتی منی ک خواهرش باشم این داداش دیگه لیاقت نداره ...خلاصه کاش داداشت گیر من میوفتاد ی جوری میزدمش کف بده بالا
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
مگه تو خیابون فهمیدن که عقد خواهرزاده ست؟؟ چرا دعوا رو تو خیابون راه انداختن. بهتر بود تو خونه حل میکردن و به تفاهم می رسیدن. داداش شما تو کوچه زنش رو زده ماشالله به غیرتش!! طرفداریشم کردید ماشالله به شما