2777
2789
عنوان

ز ن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 100 پست

طفلی زن داداشت حالا باباتون نمیشد عقب بشینه حتما باید جلو مینشست؟شما هم‌اگه خودتو جای عروستون میزاشتی بجای بحث دلداریش میدادی

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
اونو قبول دارم صد در صد و خودمم بعضی وقتا حرص میخورم سرش😂 ولی اینجا واقعا حق با عروسه 

دوتا مقصرن ...زن شوهر اگه بحثی دارن نباید بیارنش تو کوچه بعدم عروس برگشته ب مادر شوهر بی احترامی کرده 

اصلن کار درستی نیست آدم تو رو بزرگتر وایسه ...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جان خودم هر بار ببینم داداشم چپ نگاه زنش کنه خیلی ناراحت میشم و با داداشم تندی میکنم که چرا با زنت بد رفتاری میکنی 

با اینکه زن داداشم زیاد با ما گرم نمیگیره و محبتی نمیکنه 

اما ما چه حق با داداش باشه چه زنش همش به داداشمون غر میزنیم که بحث نکن با زنت 

من اگ داداشم دست رو زن داداشم بلند میکرد اونم تو کوچه ک هیچ جلوی ما و غرور زن داداشم میشکست جوری میزدمش  بلا نسبت  صدای سگ بده ن بخاطر سیلیش اینکه غرور زنشو جلوی بقیه خورد میکنه حتی منی ک خواهرش  باشم این داداش دیگه لیاقت نداره ...خلاصه کاش داداشت گیر من میوفتاد  ی جوری میزدمش کف بده بالا  

اگه تو جای زنداداشت بودی 

شوهرت نمیزاشت بری جشن برادرزادت

جلوی خانواده شوهرت بهت سیلی میزد

مادرشوهرت هم دخالت میکرد و تورو مقصر نشون میداد

و.....

برخوردت چطوری بود؟  صادقانه جواب بده اسی

چون همین بلا سرم اومده ازت میپرسم...منتها من خواهرشوهرم بهم سیلی زد

عروستون درست گفته تربیت نشده که سیلی زده پیش شما. 

فقط یکبار خودت بذار جای اون بخوای بری مجلس خواهرزادت بعد اینکار باهات بکنن 

جلو و عقب نشستن ماشین هم بی احترامی نیس 

عروس خوبیه ک باهاتون حرف میزنه

رحم الله من یقرا .....

از زنداداشت گفتی الان قیمه ات میکنن

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

مگه تو خیابون فهمیدن که عقد خواهرزاده ست؟؟ چرا دعوا رو تو خیابون راه انداختن. بهتر بود تو خونه حل میکردن و به تفاهم می رسیدن. داداش شما تو کوچه زنش رو زده ماشالله به غیرتش!! طرفداریشم کردید ماشالله به شما

شما و مادرتون هیچ حق دخالتی نداشتید. 

باباتون تو اون شرایط میتونست عقب بشینه.

تو دعوا دخالت نکردن بهترین گزینه ست.

اگه نامزدی خواهرزاده خودتونم بود شوهرتون میگفت نه شوهرتون یکی نزد تو دهنتون جلوی خانوادش،. بعد میگفت برو عقب بشینو فلان بازم همین حرفو میزدی؟ 

به شما ربطی نداشت که دخالت کردید

من بودم دووم نمی‌آوردم واقعا، حالا که اینجور شد خانواده دخدره هم باید یکی میزدن زیر گوش داداشت