ادوین_آوین مدیر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1828 عنوان بی بی چک متبت | مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 84 پست سلام دوستان. کسی بوده با ۳تا بی بی چک مثبت و پریود بودن باردار بوده باشه؟ دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹 1401/03/31 | 18:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sindiii عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 11082 چه جالب. منم زنداییم و دختر اون یکی داییم, با وجود آندومتریوز، داشت میرفت برای انتقال ۲هفته خونریزی ... ان شاءاللهتوکلت به خدا عزیزم🤲♥️ حال خوب از درون میاد🌱🌸
ادوین_آوین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1828 تا فردا صبر کن عزیزم، بی بی هم نزن بیخودی که استرس نگیری محض اطمینان تیتر بتا بده چشم. مرسی. خیلی آروم شدم دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
sindiii عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 11082 آره شنیدم خیلیا اینطوری بودن و هستن. منم ایشالا باردار باشم باید هم آمپول بزنم هم سرمivig تزریق کنم. ... آره من هم روزی ۲ تا آمپول میزدم تو شکممولی همه این سختیا ارزشش رو داشتان شاءلله برای شما هم خیره این بار حال خوب از درون میاد🌱🌸
ادوین_آوین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1828 قربونت برم. خیلی مراقب خودت باش. اگر رفتی آزمایش دادی منو تگ کن بهم خبر بده🌹 برات ایه الکرسی میخو ... فدات مهربونم. چشم حتما.مرسی یه دنیا از اینکه وقت گذاشتید. با حرفاتون واقعاً آروم شدم. 🌹🌹🌹🌹 دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
sindiii عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 11082 فدات مهربونم. چشم حتما. مرسی یه دنیا از اینکه وقت گذاشتید. با حرفاتون واقعاً آروم شدم. 🌹🌹🌹🌹 خدا رو شکر که آروم شدیخواهش میکنم عزیزم♥️🌹 حال خوب از درون میاد🌱🌸
ادوین_آوین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1828 آره من هم روزی ۲ تا آمپول میزدم تو شکمم ولی همه این سختیا ارزشش رو داشت ان شاءلله برای شما هم خیره ... دقیقاً. خواهرم میگه ناز بچه شما زیاده، بخاطر این اینقدر خودشو لوس میکنه تا بیاد.خدا دختر ماهت رو براتون حفظ کنه عزیزم. برام دعا کن منم یه روزی بیام و بگم ببین خدا به منم هدیه اش رو داده. نی نیم رو ببین چه نازه دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
sindiii عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 11082 دقیقاً. خواهرم میگه ناز بچه شما زیاده، بخاطر این اینقدر خودشو لوس میکنه تا بیاد. خدا دختر ماهت رو ... ان شاءالله😍😍😍 حال خوب از درون میاد🌱🌸
ادوین_آوین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1828 ان شاءالله😍😍😍 سلام عزیزم منفی شد😔 از این طرفم پریود شدم.به نظر شما کپسول اووبوست یا کوآنزیم کیوتن یا گلوکوفاژ که دارم مصرف میکنم، باعث میشه بی بی چک مثبت کاذب نشون بده؟ دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
پاییزه۱۳ عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 2258 دکترت رزاقیه؟اون باشه همه چیو برات پرونده میکنه دیگه لازم نیست کاری کنیبعضی وقتا هم بارداری شیمیایی اتفاق میوفتهان شاءا.. که چیزی نیست و بارداری
sindiii عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 11082 سلام عزیزم منفی شد😔 از این طرفم پریود شدم. به نظر شما کپسول اووبوست یا کوآنزیم کیوتن یا گلوکوفاژ ک ... ای وای خیلی متاسف شدم عزیزمان شاءالله ماه بعد، ی بارداری بدون ریسک و بی دردسر رو تجربه کنی گلم♥️♥️آره شاید، ممکنه از اون داروها هم باشه حال خوب از درون میاد🌱🌸
ادوین_آوین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1828 ای وای خیلی متاسف شدم عزیزم ان شاءالله ماه بعد، ی بارداری بدون ریسک و بی دردسر رو تجربه کنی گلم♥️♥️ ... فداااات ممنونم گلم. مرسی مهربونم🤲🤲🌹🌹🌹 دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
ادوین_آوین مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1828 دکترت رزاقیه؟ اون باشه همه چیو برات پرونده میکنه دیگه لازم نیست کاری کنی بعضی وقتا هم بارداری ش ... بله ، البته بود که امسال دیگه ایران نیست. الان دیگه میرم پیش یه دکتر دیگه که خود دکتر رزاقی معرفی کرد. نمیدونم دیگه پریود شدم، آزمایشم دادم منفی بود. دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
سحرخوشگله عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 6440 یعنی خدا دوست نداره من مادر بشم؟؟؟ کاش مثبت نمیشد 🥺🥺🥺😭😭😭 ببین من مورد دیدم ماه اول رو کامل پریود شده بود ماه دوم متوجه بارداری شد برو ازمایش بده شد بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشهام ♥️
xnazaninnn عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 1601 الان موندم تکلیفم چیه. ۲تا بی بی چکم سریع هاله انداخت. امروز جایی کار داشتم پیاده رفتم، نیم س ... برو دکتر بهت شیاف میده خونریزیت قطع شه
goolrooz عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 1081 اره ممکنه. خاله خودم باردار بود، پریود هم میشد و جالب اینکه تا ۶ ماهگی متوجه نشده بوده😅 استراحت کن ... سلام میتونم بپرسم شمارشتتون چی بوده؟؟