2777
2789
عنوان

بی بی چک متبت

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 84 پست
الان موندم تکلیفم چیه.  ۲تا بی بی چکم سریع هاله انداخت. امروز جایی کار داشتم پیاده رفتم، نیم س ...

سلام اتفاقا ابجیه من دقیقا مثل شما شده دو روز پیشو امروز تست زد هاله انداخت ۵روز هم از موعدش میگذره ولی امشب پریود شده همش گریه میکنه میگه سقط شده من مشکل دارم هرچی بهش میگم فایده نداره

ببین من مورد دیدم ماه اول رو کامل پریود شده بود ماه دوم متوجه بارداری شد برو ازمایش بده شد

آزمایش دادم، منفی بود 🥺😔

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام اتفاقا ابجیه من دقیقا مثل شما شده دو روز پیشو امروز تست زد هاله انداخت ۵روز هم از موعدش میگذره ...

سلام گلم ،حالشو میفهمم🥺🥺😔😔. برای من هیچوقت همچین چیزی پیش نیومده . ۳باری که باردارشدم وسقط شد ، بی بی چک مثبت میشد ۲روز بعدش آزمایش میدادم بتام بالا هم بود. 

دیگه به بی بی چک هم نمیشه اعتماد کرد 😕

عزیزم، مطمئن هستی که کیست نداری؟ چون دوستم می‌گفت بی بی چک اینجور مواقع اشتباه نشون میده

بله گلم من اسفند جراحی کردم و اوایل خرداد هم دکتر بودم و سونو انجام داد. گفت مشکلی نیست

بله گلم من اسفند جراحی کردم و اوایل خرداد هم دکتر بودم و سونو انجام داد. گفت مشکلی نیست

نگاه عزیزم من سر بچه ی دومیم پریود شدم در صورتی که حامله بودم به خاطر همین میگم برو پیش دکتر زنان .واسه من آزمایش نوشت بعد شیاف واسه قطع خونریزی داد

بله ، البته بود که امسال دیگه ایران نیست.  الان دیگه میرم پیش یه دکتر دیگه که خود دکتر رزاقی م ...

رزاقی تو پرونده ت مینوسه کامل به محض باردار شدن چیکار کنی و چه دارویی مصرف کنی

میری پیش فروتن؟

چند ماهه اقدامی؟

دوست داشتی برو پیشش محرک بگیر اگه عجله داری 

سلام عزیزم، حالت خوبه؟ رو به راهی؟

قربونت. شکر خوبم. مرسی که یادم کردی عزیزم 🌹❤️

باخودم گفتم خدا هنوز صلاح و لایق نمیدونه این هدیه رو بهم بده. منتظر میمونم هروقت صلاح دونست هدیه اش رو بهم بده. 

فقط برام دعا کنید هدیه خدا زود بدستم برسه🙏🙏

رزاقی تو پرونده ت مینوسه کامل به محض باردار شدن چیکار کنی و چه دارویی مصرف کنی میری پیش فروتن؟ ...

بله توی پرونده عملم نوشته، پرونده ای که پیش خودش داشتم چیزی بهم نداد.

بله اوایل خرداد که فهمیدم رزاقی نمیاد و فروتن رو معرفی کرد رفتم پیشش.

بالا داروهایی که گفتم فروتن بهم داد. دقیقاً چکار می‌کنه رو نمی‌دونم. فقط فهمیدم تقویت کننده تخمک هستش.

من از خرداد میتونستم اقدام کنم بخاطر عملم. ولی در کل ۶سال هست بچه می‌خوایم و ۳بار باردار شدم که سقط شد😔

رزاقی تو پرونده ت مینوسه کامل به محض باردار شدن چیکار کنی و چه دارویی مصرف کنی میری پیش فروتن؟ ...

شما هم میری پیش فروتن؟