2777
2789
عنوان

بی بی چک متبت

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 84 پست
میفهمم چی میگی عزیزم آرزو میکنم پر قدرت ادامه بدی تا به نتیجه برسی برو عارفی به نظرم خیلی بیشتر از ...

ممنون از همدردیت

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
میفهمم چی میگی عزیزم آرزو میکنم پر قدرت ادامه بدی تا به نتیجه برسی برو عارفی به نظرم خیلی بیشتر از ...

زنک زدم مطب عارفی برای سال دیگه نوبت میده. گفتم بین مریض نمیشه گفت دکتر تا سال بعد مریض جدید نمی‌بینه😔

فکر کنم باید برم پیش همون فروتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان موندم تکلیفم چیه.  ۲تا بی بی چکم سریع هاله انداخت. امروز جایی کار داشتم پیاده رفتم، نیم س ...

سلام گلم..شما تو یه تامیک گفتین که تیروییدتون با طب سنتی خوب شده..میشه شمارشو بدید..چیا استفاده کردین؟؟ واسه مامانم میخام

سلام گلم..شما تو یه تامیک گفتین که تیروییدتون با طب سنتی خوب شده..میشه شمارشو بدید..چیا استفاده کردی ...

سلام عزیزم. بله. توی نت بزنید سلامتکده احمدیه. من پیش دکتر مهرداد کریمی رفتم و دکتر زارعی. هر کدوم بری عالین. اینترنتی نوبت میتونید بگیرید 

سلام عزیزم. بله. توی نت بزنید سلامتکده احمدیه. من پیش دکتر مهرداد کریمی رفتم و دکتر زارعی. هر کدوم ب ...

شما دقیقا پیش کدوم دکتر خوب شدی؟؟ اسمشو میگین؟؟ چند ماه دارو خوردی تا خوب شدی؟؟

سلام عزیزم. بله. توی نت بزنید سلامتکده احمدیه. من پیش دکتر مهرداد کریمی رفتم و دکتر زارعی. هر کدوم ب ...

سوال دیگه...چه داروهای دادن تا شما خوب شدی؟؟ الان چتد وقته پیش اون دکتر ویزیت شدین؟؟ بعد اون دیگه تیروییدتون به مشکل نخورده اصلا؟؟ الانم دارو نیخوری یا رعایت غذایی داری؟؟ دکترکریمی نوبت انلاین پره که😐

شما دقیقا پیش کدوم دکتر خوب شدی؟؟ اسمشو میگین؟؟ چند ماه دارو خوردی تا خوب شدی؟؟

عزیزم اون زمانی که من رفتم دکتر کریمی رفتم. چون سخت نوبت میدادم برای ایشون از طریق دستیاراشون دکتر زارعی و دکتر مردی درمان کردم چون نهایتا پیش دکتر کریمی می‌رفتیم. الان خود دستیاراشون ویزیت میکنن و کارشون عالی هست. چندتا از بچه های اینجا رفتن پیش دکتر زارعی

من با ۲ماه رعایت غذایی و مصرف داروها و دمنوشها تیروئیدم نرمال شد ولی ۲ماه دیگه تکرار کردم . کلا ۴ماه طول کشید

سوال دیگه...چه داروهای دادن تا شما خوب شدی؟؟ الان چتد وقته پیش اون دکتر ویزیت شدین؟؟ بعد اون دیگه تی ...

عزیزم برای حدود۶ سال پیش هست. نه دیگه کم کار نشد. فقط الان چون اقدام کردم برای بارداری . دکترم فهمید چندسال پیش تیروئید داشتم گفته مصرف کنم با اینکه ۲ هست تیروئیدم و نرمال. 

از طریق دکتر زارعی یا مردی نوبت بگیر. دکتر کریمی خیلی سرش شلوغ هستش و مریض جدید نمی‌بینه. اون زمانی هم که من رفتم اتفاقی شد و من ۴ماه توی نوبت بودم