2777
2789
عنوان

بی بی چک متبت

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 84 پست
تا روزی که دکتر میری سعی کن به خودت فشار نیاری، کار سنگین انجام ندی، رابطه هم نداشته باش اصلا ان شا ...

ممنونم از دعای قشنگت مهربون

از وقتی از بیرون اومدم فقط خوابیدم. ولی فکر کنم پریود شده باشم دیگه😢

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
ممکن لک لانه گزینی باشه  به علایم‌توجه نکن .فردا هم برید حتما آزمایش بتا بدید .حتتتتما  ...

آزمایشگاه که نیازی به نسخه ندارن. آزاد میشه انجام داد. آره می‌خوام تا فردا صبر کنم بعد دوباره بی بی بزنم ایشالا دوباره مثبت بود میرم برای آزمایش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از دعای قشنگت مهربون از وقتی از بیرون اومدم فقط خوابیدم. ولی فکر کنم پریود شده باشم دیگه😢

اولا اصلا نگران نباش و استرس رو از خودت دور کن که برات مثل سم میمونه

دوما تا دو سه ماه اول بارداری، احساس پریود شدن رو داری 

همش فکر میکنی الان که پریود شی

و اینکه مراقب تغذیه ت هم باش 

حال خوب از درون میاد🌱🌸

آزمایشگاه که نیازی به نسخه ندارن. آزاد میشه انجام داد. آره می‌خوام تا فردا صبر کنم بعد دوباره بی بی ...

چند روز از موعدت گذشته؟ فردا برو تیتر بتا بده. آزمایش دقیق تر از بی بی چک

حال خوب از درون میاد🌱🌸

چه شرایطی؟ سقط مکرر بودی؟

بله عزیزم. روند درمانم پیش این دکترم هست. دیگه اعتمادی به دکترا ندارم. آنقدر که اذیت شدم.

پیش خیلی دکتر زنان خوب رفتم حتی ابن سینا هم رفتم با آزمایشات و سونو و اسکن و... میگفتن سالمی و مشکلی نیست برو اقدام ولی ۳بار سقط داشتم. انقدر لطمه دیدم با تشخیص اشتباهشون که نگو.

اولا اصلا نگران نباش و استرس رو از خودت دور کن که برات مثل سم میمونه دوما تا دو سه ماه اول بارداری، ...

چشم گلم. می‌دونم چی میگی ۳بار سقط داشتم ولی بعد از تشکیل قلباشون بود. به خودم میگم شاید برای منم مثل اونایی هست که اوایل بارداری پریود میشن.

الان با عرض معذرت دستشویی میرم خونریزی دارم ولی به لباسم خیلی خیلی خیلی کم

بله عزیزم. روند درمانم پیش این دکترم هست. دیگه اعتمادی به دکترا ندارم. آنقدر که اذیت شدم. پیش خیلی ...

منم سابقه سقط داشتم و مریض دکتر طرازی بودم. الان ی دختر ناز ۱۷ ماهه دارم.

کاملا استرس و نگرانیت رو درک میکنم عزیزم

ولی اولین قدم برای سلامت گذروندن دوران بارداری، آرامش و توکل به خداست

از خدا برات ی بارداری بی دردسر و راحت و ی نی نی تُپل مُپل ناز میخوام. ان شاءالله به سلامت این مسیرو طی کنی🤲

حال خوب از درون میاد🌱🌸

چشم گلم. می‌دونم چی میگی ۳بار سقط داشتم ولی بعد از تشکیل قلباشون بود. به خودم میگم شاید برای منم مثل ...

اره ممکنه. خاله خودم باردار بود، پریود هم میشد و جالب اینکه تا ۶ ماهگی متوجه نشده بوده😅

استراحت کن حتما

حال خوب از درون میاد🌱🌸

چند روز از موعدت گذشته؟ فردا برو تیتر بتا بده. آزمایش دقیق تر از بی بی چک

من جمعه یکی زدم سریع هاله انداخت، دیروزم زدم اونم همینطور ، گفتم باردارم دیگه. امروز موعدم بود گفتم ۲ روز بگذره بنام بالا بره که برم دکتر و داروهام رو بگیرم و استفاده کنم که امروز اینطوری شد. دوباره از بیرون اومدم بی بی چک زدم هاله انداخت. سر همین موندم یعنی چی

چشم گلم. می‌دونم چی میگی ۳بار سقط داشتم ولی بعد از تشکیل قلباشون بود. به خودم میگم شاید برای منم مثل ...

ببین منم تا اوایل ماه ۵ خونریزی و لکه بینی داشتم

که البته به خاطر هماتوم بود و با قرص و امپول کنترل شد

حال خوب از درون میاد🌱🌸

منم سابقه سقط داشتم و مریض دکتر طرازی بودم. الان ی دختر ناز ۱۷ ماهه دارم. کاملا استرس و نگرانیت رو ...

خدا دختر نازت رو برات نگه داره عزیزم. نامدار باشه براتون.

مرسی از دعای قشنگ و خیرتون عزیزم. بهم قوت قلب داد🙏🙏🌹🌹

من جمعه یکی زدم سریع هاله انداخت، دیروزم زدم اونم همینطور ، گفتم باردارم دیگه. امروز موعدم بود گفتم ...

تا فردا صبر کن عزیزم، بی بی هم نزن بیخودی که استرس نگیری

محض اطمینان تیتر بتا بده

حال خوب از درون میاد🌱🌸

خدا دختر نازت رو برات نگه داره عزیزم. نامدار باشه براتون. مرسی از دعای قشنگ و خیرتون عزیزم. بهم قوت ...

قربونت برم. خیلی مراقب خودت باش.

اگر رفتی آزمایش دادی منو تگ کن بهم خبر بده🌹

برات ایه الکرسی میخونم

حال خوب از درون میاد🌱🌸

اره ممکنه. خاله خودم باردار بود، پریود هم میشد و جالب اینکه تا ۶ ماهگی متوجه نشده بوده😅 استراحت کن ...

چه جالب. منم زنداییم و دختر اون یکی داییم, با وجود آندومتریوز، داشت میرفت برای انتقال ۲هفته خونریزی داشت رفت دکتر ،سونو کردن باردار بوده. 

ایشالا برای منم مثل همه اینا باشه.

مرسی عزیزم از دلگرمیهات عزیزم 🌹🙏

ببین منم تا اوایل ماه ۵ خونریزی و لکه بینی داشتم که البته به خاطر هماتوم بود و با قرص و امپول کنترل ...

آره شنیدم خیلیا اینطوری بودن و هستن. منم ایشالا باردار باشم باید هم آمپول بزنم هم سرمivig تزریق کنم. بخاطر همین باید ۲روز صبر کنم تا بتام بالا باشه و تایید تثبیت بارداری