2777
2789
عنوان

حرف من عین باد هواس واسه شوهرم

318 بازدید | 11 پست

جریان از این قراره برادرشوهر پیش شوهر من کار میکنه، چند ساله چند بار میره از کار بیرون دوباره ضرر میکنه نمیتونه پول در بیاره دست از پا درازتر برمیگرده، تا اینکه من فهمیدم چند ماه پیش پشت سرمون خودش و زنش کلی پیش این و اون حرف زدن ، منم به زنش گفتم چرا انقدر حرف زدین؟ حرف دیگه ای نداشتین؟ زنش سر همین قهر کرد و با همه ی خانواده ی شوهر قطع رابطه کرده جالبیش اینجاست برادرشوهرمم طرفدارشه

طرفدار زنشه دیگه ،طبیعیه...انتظار دیگه ای داشتی؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

خب ادامه

تا اینجا که زن باید طرف شوهرش باشه 

نباشه نی نی سایتیا جرش میدن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ادامه تا اینجا که زن باید طرف شوهرش باشه  نباشه نی نی سایتیا جرش میدن

اشتب شد شوهر باید طرفدار زنش باشه😐😑

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

اون با این که ثابت کردم پشت سرم حرف زده منو بلاک کرده و شوهرش فقط میره سر کار چون اونجا نون در میاره به شوهرم میگم وقتی حتی به بچمون حرف زده چرا راهش میدی؟ اصلا انگار نه انگار خیلی حرصم میگیره اون با اینکه تازه عروسی کرده از منی که بالای ده ساله ازدواج کرده حرفش برو تر هست

اون نمیخواد برادرشو بیرون بندازه نامردیه حتی اگر براذرش نامرد باشه

یعنی من انتظار الکی دارم ، پس چرا آقا با همه قطع رابطه کرده و مشکل اصلیشون منم ولی شوهرم همچنان بهش کار میده