جریان از این قراره برادرشوهر پیش شوهر من کار میکنه، چند ساله چند بار میره از کار بیرون دوباره ضرر میکنه نمیتونه پول در بیاره دست از پا درازتر برمیگرده، تا اینکه من فهمیدم چند ماه پیش پشت سرمون خودش و زنش کلی پیش این و اون حرف زدن ، منم به زنش گفتم چرا انقدر حرف زدین؟ حرف دیگه ای نداشتین؟ زنش سر همین قهر کرد و با همه ی خانواده ی شوهر قطع رابطه کرده جالبیش اینجاست برادرشوهرمم طرفدارشه
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
اون با این که ثابت کردم پشت سرم حرف زده منو بلاک کرده و شوهرش فقط میره سر کار چون اونجا نون در میاره به شوهرم میگم وقتی حتی به بچمون حرف زده چرا راهش میدی؟ اصلا انگار نه انگار خیلی حرصم میگیره اون با اینکه تازه عروسی کرده از منی که بالای ده ساله ازدواج کرده حرفش برو تر هست