2777
2789
عنوان

سر زده میرید خونا مادرشوهرتون؟؟

266 بازدید | 22 پست

تو یه تاپیک خوندم خاهرشوهر به عروس تو دعوا گفته دیگه سر زده نیا لطفا. من پیش میاد چند وقت یه بار سر زدا برم. اونم شوهرم میگه بیا بریم . حس بدیه وقتی سر زده میرم دیگه نمیرم

نه اصلا 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیرم اصن😶😂🤦🏻‍♀️

امروز چهارشنبه ۱۲ مراد ۱۴۰۱ این امضا رو اینجا مینویسم تا سال دیگه این موقع بیام و بهتون خبر بدم که کنکورمو ترکوندم🙂❣امروز که نتایج رو دیدم خیلی ناراحت شدم بخاطره اینکه تلاش نکردم بخاطره اینکه خودمو گول میزدم و... میدونم تویی ک داری الان اینو میخونی الان کنجکاوی ک بدونی چند شده رتبه ام باید بگم کهههههه رتبه یه چیز شخصیه😁😂شوخیدم۱۶۲ هزار شدمممم:/ خب دیگه هروقت که این امضا رو خوندید یه صلوات بفرستید واسن و لایکم کنید که بعد از یکسال تگتون کنم و بگم که چجور برگه برنده رو ب دست اوردم دوستون دارم یاعلی:)💕🌙
کلا جایی سرزده نرو. من متنفرم از مهمون سرزده

وااای منم 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من همسرم خبر میده ولی خب بعد عروسی چون نزدیک هم هستیم درحد یه ساعت رفتن و دیگه زنگ زدن نمیخواد

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

نه اصلا سر زده نمیرم 

حتی اگر همسرمم بگه بیا بریم خودم نیم ساعت قبلش پیام یا زنگ میزنم اطلاع میدم 

اصن از مهمون سر زده و مهمونی رفتن سر زده خوشم نمیاد 

چون هم توهین به میزبانه هم توهین به مهمان 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

نه نمیرم چون گاو نیستم 😐 بخدا اونایی ک دعوتشون نکردی و سرزده میان گاون گاااااو ( منظورم تو نیست تو شوهرت میگ بیا بریم خونه مامانم 

به هیچ‌عنوان خونه هیچکی سرزده نرو اصننننن 

حتی اگ خیلی باهاش راحتی 

ولی بازم قبلش خبر بده ادم ک همیشه حوصله مهمون نداره خو

مادرشوهرم هر روز زنگ میزنه چرا نمیایییییی بیا

ولی خب اگه بخوام برم قبلش یه تماس میگیرم اطلاع میدم 

چون خواهرشوهرو  جاری ندارم مادرشوار و پدرشوهرمم تا دیروقت سرکارن معمولا میرم غذا درست میکنم و یکمی خونه رو مرتب میکنم تا بیان