2777
2789

من از وقتی درسم تموم شده دیگه هیچ جا نرفتم اگه بخوایم برای تفریح بگیم که از بعد عید اصلا جایی نرفتم... 

خرید هم خیلی کم میکنم خیلی محدودممم میشه گفت از یه سری بابت ها مشکلات زیادی دارم که تو تاپیک های قبلم گفتم ولی خب سازگاری میکنم همش یاد گرفتم سازگاری کنمم 

همه افراد خانواده بیرون میرن غیر من... هر کی جای من بود افسردگی گرفته بود ولی اصلا حس افسرده ها بهم دست نمیده بعضی اوقات ولی خیلی حس پوچی میکنم هیچکس به من گوش نمیده...و اصلا هم نمیپرسه که چی میخوایی... خلاصه اینکه کلا دارم نابود میشم..ولی بنظرتون اینا همش دست خودمه؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باخانوادت برو گردش یا بادوستات برو باورکن خیلی تو روحیع ادم تاثیرمیزارع

متاسفانه من از اوناش نیستم... دوستام خیلی کم هستن  خانوادمم جدیدا خیلی دوست دارن برن گردشش ولی خب متاسفانه ضد حال زیاده و باهم کنار نمیایم مادرم که اصلا اهل گردش و تفریح و با بچه هاش  نیست ترجیح میده تو خونه باشه یا بدون ما بره کلا هیچ نظری ندارم...