2777
2789
عنوان

بمیرم برای سیاه بختی خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کاری میتونی بکن این وصلت سر نگیره حتی فراریش بده . بدبختش نکنید

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

من جات بودم شده خودمو میکشتم ولی نمیزاشتم خاهر دست گلم بدن ب ی پیرمرد

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
خب شماها نزارید چرا بمیری 

من نمیتونم  ده روز تمام رفتم دعوا کردم گریه کردم جیغ زدم حتی رفتم خونه مادر پسرع گفتم دست بردارین اما بابام و عموم و داداشم فتنم به باد کتک  راهی بیمارستان کردنم 

من نمیتونم  ده روز تمام رفتم دعوا کردم گریه کردم جیغ زدم حتی رفتم خونه مادر پسرع گفتم دست بردار ...

چی بگم رحم به بچه خودت نکنی

آقا هستم                                                      تا مرد سخن نگفته باشد/عیب و هنرش نهفته باشد