2777
2789
عنوان

بمیرم برای سیاه بختی خواهرم

766 بازدید | 42 پست

خواهرم ۲۰ سالشه و دانشجوعه یه ادم اروم و بی ازار یه خواستگار ۴۰ ساله که مطلقه اس و به شدت بداخلاقِ داره از هر کی پرسیدم گفته خواهرت خاکستر نشین میشه قیافه خوبی ام این اقا نداره موهاش ریخته و دندونم نداره یعنی ۵۰ ساله میخوره

و پدر و مادری که میخوان دخترشون بدن به این ادم تا از شر دخترشون راحت بشن 

فقط بمیرم برات خواهری من همین 

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرافاز منفی میدین 

منم ازین خواستگارا داشتم ینی الان سیاه بختم؟؟😐😐اصلا دختر ۲۰ ساله موقع ازدواجش نیس، ب عنوان خواهرش اجازه ندع

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

نمی تونی هیچ جوره کمکش کنی

هی یه روز بارونی توی اواخر آبان با بدترین نوع خبر دادن بهت بگن که پدر بزرگت کسی که به بد ترین وضعیت بهش وابسته هستی بهت بگن که توی بیمارستان به خاطر سکته پنجم بستریه و تو با حالی خراب بری پیشش بعد از یک هفته دکتر توی چشم پدرت و عزیز دردونه پدربزرگ که خودت باشی نگاه کنه بگه کمیسیون پزشکی قطع امید کرده و تو پدرت همون جا بی پناه ترین آدم دنیا بشین کسی نباشه که زیر بغلتونو بگیره ببره یه گوشه آروم تون کنه کسی نباشه که بهش تکیه کنید و یه شبه هزار سال بار بی کسی روی دوشت بیوفته خیلی سخته بعد تویه تلخ ترین نیمه آذر پدر بزرگت بعداز بیست و اندی روز روی تخت بیمارستان جلو چشم خودت و بابات که توی این چند روز تنهاش نداشتین و همیشه پیشش بودین از پیشتون بره و غروب رفتن اون بشه طلوع غم ها گریه ها و یتیمی پدرت و که همون روز بعد از غروب پدر بزرگ حدود یک ساعت و نیم خودت و پدرت از جهان اطراف بیخبر باشید و کسی از غم شما خبر نداشته باشه چه سخته موقعی که به همه بگی که پدر بزرگ مرخص شده داره میاد خونه بجای خودش دسته گل ببری سخته خیلی سخت لطفاً برای پدر بزرگم که هفت ماهه که ندارمش فاتحه بخونید 

وای...!

میخوای زنگ بزن به اورژانس اجتماعی تا صحیت کنن باهاشون 

بیچاره خواهرت منم بمیرم براش😕😕

سنیم نداره ک 

وقتی رفت برگشت اونوق میفهمن...!

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!