2777
2789
عنوان

بمیرم برای سیاه بختی خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن دادیی و خاله هات این قدر حرف بزن که همش مزاحم مامانت باشن بهش بگن اگه این کار رو کنی واسه ما ...

بعدم مهم خاهرت هست اگه دلش راضی نباشه عقد باطل هست هرچی هم کتکش زدن یه کار کن قبول نکنه تا اون بله رو نگه و امضا نکنه که عقدش نمی کنن

زنگ بزن دادیی و خاله هات این قدر حرف بزن که همش مزاحم مامانت باشن بهش بگن اگه این کار رو کنی واسه ما ...

دای و خاله هام همه دشمن خواهرم اونا الان خیلی خوشحالم از این بلا دخترای خودشون خیلی خوشبختم 

بعدم مهم خاهرت هست اگه دلش راضی نباشه عقد باطل هست هرچی هم کتکش زدن یه کار کن قبول نکنه تا اون بله ر ...

یه ادم درونگرا الانم که توی شکه نع حرفی میزنه نه چیزی می خوره مرده متحرک شده 

دای و خاله هام همه دشمن خواهرم اونا الان خیلی خوشحالم از این بلا دخترای خودشون خیلی خوشبختم 

برو توی کوچه و خیابون حرف درست کن که داداشت معتاد هست واسه پسرا زیاد مهمه نیست بایه ترک کردم ول میشه 

برو توی کوچه و خیابون حرف درست کن که داداشت معتاد هست واسه پسرا زیاد مهمه نیست بایه ترک کردم ول میشه ...

بعدم زنگ میزنی از یه شماره نا شناس میگی کع بابات مواد می فروشه آدرس خونتون هم میدی میان می گردن و میرن 

برو توی کوچه و خیابون حرف درست کن که داداشت معتاد هست واسه پسرا زیاد مهمه نیست بایه ترک کردم ول میشه ...

هییی نمیشه هیچ جوره  به سرم زد برم با خود مرده حرف بزنم بگم تورا جون مقدسات از سر خواهرم دس بردار. بگم این جای دخترته بگممم اینم ارزو لباس عروس و بچه و شوهر خوب داره بگم درسته باباش یه معتادِ  درسته فقیر و بی پوله درسته. اما اونم یه دختره با همه خواسته های دخترونه 

چند نفر رو پیدا کن که با پول بریزن سر مرده و تا میخوره بزنش و تحدیدش کنن اگه دور شما ها پیداش بشه سرش رو می برن

مثل این آدما زیاد پیدا میشه بگرد یه پولی بهشون بده تهدیدش کنن