m4mmm مدیر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 عنوان ف اا ل | مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 229 پست بچها برای سرگرمی براتون کارت میکشم ببینید درسته یا نه نمیدونم درسته یا نه میخوام ببینم شما نیتتون رو بگید بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️ 1401/03/30 | 14:32 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 پسرم محمدمهدی حرف زدنش تا یکسال دیگه کامل خوب میشه؟ بله عزیزم اینقدر بخاطرش خودت رو اذیت نکن بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
مادر_سام_جون عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 301 یکم ازت ناراحته یا قهرید ولی درست مشه به مرور زمان همون دیگه مرور زمان وقتی طولانی بشه هیچ فایده ای نداره و کدورت بیشتر میشه
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 عزیزم منم عشقم بعد دوماه برگشت دوستم داره؟ بهش میرسم؟؟؟؟؟؟؟ اره داره ولی توجه زیادی نکن بهش باعث میشه سرد بشه و فکر کنه هرکاری کنه بازم دوستش خواهی داشت یعنی پرو یمشه بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 برامن برمیگرده؟ پیام میده؟ اره یخلی دوستش داری و ناراحتی برمیگرده اما یکم طول میکشه صبر داشته باش و اولویت زندگی رو خودت قرار بده سعی کن زیاد بهش فکر نکنی بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 خواهرم فاطمه به اون نیتی که من دارم براش تا ماه محرم بهش میرسه بستگی ب خودش داره انگار تلاشی نمیکنه یا یه همچین چیزی بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 خیلی ممنونم برای حاجت روایتون صلوات فرستادم لطف کردی عزیزم بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
شکلات87تلخ عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 2381 اره عزیزگ قبول میشی چون تلاش کردی تقریبا یکم دیگه مونده تلاشتو بکن شغل آیندت قطعا در امد بالا و خوب ... ممنون عزیزم
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 درآینده من باپدرومادرشوهرم زندگی میکنیم باهم؟ امکانش هست ولی میتونیدم زندگی نکنید بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
khnomlar عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 658 امکانش هست ولی میتونیدم زندگی نکنید چطورعزیزمآخه مونده ب تصمیم اونا بنظرت اونامیخوان کنارماباشن؟ میشه برای آرامش وحاجت دلم یه صلوات بفرستی
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 دردت بجونم خیلی خوشحالم کردی بخدا جوری ک گریم گرفت حل شدنی منظورت اینه بهم میرسیم؟ اگه میرسیم ... ۵ وعده دیگه قربونت برم بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 رشته ای که میخوام قبول میشم بله بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 میشه بهم بگی صبا و امیرحسین بهم برمیگردن یا نه لطفا؟ کی؟ هردو دلتنگن باید بزارن یه مدت بگدره بعد امیرحسین پیشقدم میشه بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 چطورعزیزم آخه مونده ب تصمیم اونا بنظرت اونامیخوان کنارماباشن؟ اره انگار بهت گفتن ولی اگه بخوای میتونی نباشی کنارشون بهشون بگو ادمای خوبین بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
khnomlar عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 658 اره انگار بهت گفتن ولی اگه بخوای میتونی نباشی کنارشون بهشون بگو ادمای خوبین من خودم دوس دارم بامازندگی کنن دوسشون دارم اما اوناچیزی نگفتن هنوز میشه برای آرامش وحاجت دلم یه صلوات بفرستی
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 من خودم دوس دارم بامازندگی کنن دوسشون دارم اما اوناچیزی نگفتن هنوز عه پس من اشتباه کردم اینقد گرفتم گیج شدم خب بهشون بگو بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️