m4mmm مدیر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 عنوان ف اا ل | مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 229 پست بچها برای سرگرمی براتون کارت میکشم ببینید درسته یا نه نمیدونم درسته یا نه میخوام ببینم شما نیتتون رو بگید بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️ 1401/03/30 | 14:32 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 لطفا برا منم بگو اونی که میخوام ببینمشو این هفته میبینم؟ امکانش ۴۵٪ یکم تلاش کن نمیدونم دقیق بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 واسه من توروخدا بگیر😭 چیزی که میخوام جور میشه یا نه اره عزیزم بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 الان تو یه دو راهی هستم میخوام حال دل آینده ام رو ببینم و اینکه دلش پیش منه اره اینقدر نترس از همه چیز و همه کاری بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 اسی جان خوبین ))من با کاربری خواهرم اومدم . میتونی بگی من ب عشقمم میرسم یا ن؟ اسم خودم ستایش اسم عشق ... یه فردی واسه جلب توجه اون شخص یعنی عشقتون تلاش میکنه یا یه زنی مخالفه ولی حل شدن هست بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 تو رو خدا برای من مشکلاتت رو ب حل شدن هست خودت هم تلاش کن از لحاظ تحصیلی موفق میشی بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
mahsakameli عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 1249 بله و عین معجزه میمونه واستون خیلی ممنونم برای حاجت روایتون صلوات فرستادم "و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
khnomlar عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 658 نفهمیدم منطورتون رو درآینده من باپدرومادرشوهرم زندگی میکنیم باهم؟ میشه برای آرامش وحاجت دلم یه صلوات بفرستی
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 اسی میشه بگی من رسمی میشم برای معلمی؟ بله بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
پخپخ عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 4268 یه فردی واسه جلب توجه اون شخص یعنی عشقتون تلاش میکنه یا یه زنی مخالفه ولی حل شدن هست دردت بجونم خیلی خوشحالم کردی بخدا جوری ک گریم گرفت حل شدنی منظورت اینه بهم میرسیم؟ اگه میرسیم بنظرت تا چن وقت دیگه؟ ( یعنی چن ماه یا چن سال دیگه نامزد میشیم؟)فکر نمیکردم جوابم بدی فدات بشم دوسش دارم .دوسم داره
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 عزیزم سلام لطفا برا منم زحمت بکش با همسرم منتظریم برا نی نی... مرسی نینی میاری تا امسال یا سال دیگه حتمن یه دختر احتمالا بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 برای من بگیرید لطفا ببینید کنکور قبول میشم رشته مورد علاقم و ایندم شغلم ممنون اره عزیزگ قبول میشی چون تلاش کردی تقریبا یکم دیگه مونده تلاشتو بکن شغل آیندت قطعا در امد بالا و خوب هستش بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
minilove عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 6639 نینی میاری تا امسال یا سال دیگه حتمن یه دختر احتمالا رشته ای که میخوام قبول میشم آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 من زن ممد میشم؟؟ محمد علی اره بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
ssssssgolenarges عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 396 اره میشه بهم بگی صبا و امیرحسین بهم برمیگردن یا نه لطفا؟ کی؟
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 خدا از دهنت بشنوه.ی سوال دیگه بپرسم اگه ممکن بود واست جواب بده لطفا.مامانم سمت من میاد ؟؟ یکم ازت ناراحته یا قهرید ولی درست مشه به مرور زمان بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️