2777
2789
عنوان

ف اا ل

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 229 پست
احتمالش هست ولی باید تلاشت بیشتر کنی انگار زیاد اونجوری ک باید نمیخونی

اسی من الان گوشیم میدم دست خواهرم . نیتش مبگه برات ب نیت اون کارت بکش ن من ها برا اون بکش الان نیگه برات

دوسش دارم .دوسم داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نیت کردم

منفی افتاد میخوای کاریو شروع کنی انگار یا یه همچین چیزی یکم صبر کن تحقیق کن

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

اگه هی پست بزارید مجبور میشم ببندم تایپکو. لطفا صبر داشته باشید

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
اسی من الان گوشیم میدم دست خواهرم . نیتش مبگه برات ب نیت اون کارت بکش ن من ها برا اون بکش الان نیگه ...

اسی جان خوبین ))من با کاربری خواهرم اومدم . میتونی بگی من ب عشقمم میرسم یا ن؟ اسم خودم ستایش اسم عشقمم حمیدرضا . همو دوست داریم باهم در ارتباطیم 

دوستان اشتباه نشه لطفا . این کاربری دست منو خواهرمه ک خواهرم متاهله و تاپیکا مربوط ب خودشه و منم مجردم خواهر پخپخ 

حالا اسی ب نیت من کارت بکش ببین ب عشقم میرسم یان؟

دوسش دارم .دوسم داره
میشه اسی از من را بگیری دوسم داره یانه  میاد خاستگاریم؟ اگه میاد کی 😅🥰

اره دوست داره خیلی بله میاد ولی حالا نه زودع

تو رو خدا برای من

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بر منننننم بگیر 

یه راه یا مسیر روشن رو توی زندگیت انتخاب میکنی و میری ک یخلی خوبه و یک مسافرت خوبم میری

پست نزارید دیگه و گر ن تاپیک بسته میشه🔇🔇🔇🔇

اسمم شیرین بااونی که میخوام آشتی میکنم یانه اگه آره کی 

رهاش کن تا وقتی به فکرش باشی و چسبندگی داشته باشی برنمیگرده یکم اعتماد بنفس داشته باش خودت رو اولویت قرار بده نه اون. اگر اینکارو بکنی حتمن برمیگرده تا ۱ ماه دیکه