2777
2789
عنوان

ف اا ل

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 229 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

رابطه مون با شوهرم چی میشه ؟؟ شوهرم میفهمه بدجنسیه خواهراشو؟

شما زیادی ری خواهراش حساسی و عصبی هستی نسبت بهشون ولی شوهرتم متوجه استباه اونا میشه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
۵ وعده دیگه قربونت برم

خدا بهت عمر باعزت بده ایشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده نمیدونی چقد خوشحالم کردی 

تورو خدا باور کنم یعنی بهم میرسیم؟

راستی الان با عشقم دعوام شده دیشب . بنظرت کی پیام میده؟ همش داره پروف عوض میکنه میدونم ک دلش تنگ شده

دوسش دارم .دوسم داره
خدا بهت عمر باعزت بده ایشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده نمیدونی چقد خوشحالم کردی  تورو خدا با ...

اره میخواد جلب توجه کنه بزودی پیام میده اگه تقصیر تو بوده تو پیامش بده ولی در هر صورت اگه پیامش بدی استقبال میکنه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
اره میخواد جلب توجه کنه بزودی پیام میده اگه تقصیر تو بوده تو پیامش بده ولی در هر صورت اگه پیامش بدی ...

فدای تو بشم اجی جون 

میشه برای رفیقمم کارت بکشی ؟ اسمش مانیا دارایی ب نیت ازدواج . میخواد بدونه کی ازدواج میکنه 

راستی اون ۵ وعده ک ب من گفتی یعنی کی؟

دوسش دارم .دوسم داره
فدای تو بشم اجی جون  میشه برای رفیقمم کارت بکشی ؟ اسمش مانیا دارایی ب نیت ازدواج . میخواد بدون ...

۵ روز ۵ هفته ماه پنجم که میشه مرداد ۵ ماه یا پنجم ماه ممکنه ۱۵ ۲۵ و اینام باشه. اونم ازدواج میکنه با دوستش

عزیزم رهاش کن پبگیری نکن خودت رو اولویت قرار بده تا برگرده تا وقتی چسبنده باشی اون دور میشه. این پیش ...

عزیز دلم کی بهم زنگ میزنع ؟؟

دلتنگع؟

و اینکه کی ازدواج میکنیم عقدیم هنوز

مرسی از مهربونیات💋💓❣️

آرزوهام مردن🙂
عزیز دلم کی بهم زنگ میزنع ؟؟ دلتنگع؟ و اینکه کی ازدواج میکنیم عقدیم هنوز مرسی از مهربونیات💋💓❣️

اره هست ولی مشغوله یکاریه فعلا حدودا ۲ سال دیگه

میشه برای ازدواج سحر کارت بندازی؟؟؟

بزودی  با کسی اشنا شده ک میشه با همون ازدواج میکنه

۵ روز ۵ هفته ماه پنجم که میشه مرداد ۵ ماه یا پنجم ماه ممکنه ۱۵ ۲۵ و اینام باشه. اونم ازدواج میکنه با ...

عزیزم فکر نکنم من عشقم تا ۵ مرداد بهم برسیم . میدونم دیر تره

دوسش دارم .دوسم داره
سلام میشه بگین من امسال فرهنگیان درمیام یا ن؟ و کی ازدواج میکنم😓😐

اره. ازدواج الان زوده