m4mmm مدیر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 عنوان ف اا ل | مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 229 پست بچها برای سرگرمی براتون کارت میکشم ببینید درسته یا نه نمیدونم درسته یا نه میخوام ببینم شما نیتتون رو بگید بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️ 1401/03/30 | 14:32 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minilove عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 6639 اره انگار بهت گفتن ولی اگه بخوای میتونی نباشی کنارشون بهشون بگو ادمای خوبین میتونی کلی برام بگی آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
khnomlar عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 658 عه پس من اشتباه کردم اینقد گرفتم گیج شدم خب بهشون بگو گفتیم گلم اماتصمیم نگرفتن شایدم دودلن ک با اونیکی پسرشون زندگی کنن میشه برای آرامش وحاجت دلم یه صلوات بفرستی
گل0خانوم عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 5567 میرید ب خونه دیگه ولی یکم طول میکشه صبور باش انگار زیاد سر این خونه جر و بحث دارین رابطه مون با شوهرم چی میشه ؟؟ شوهرم میفهمه بدجنسیه خواهراشو؟
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 رابطه مون با شوهرم چی میشه ؟؟ شوهرم میفهمه بدجنسیه خواهراشو؟ شما زیادی ری خواهراش حساسی و عصبی هستی نسبت بهشون ولی شوهرتم متوجه استباه اونا میشه بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
پخپخ عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 4268 ۵ وعده دیگه قربونت برم خدا بهت عمر باعزت بده ایشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده نمیدونی چقد خوشحالم کردی تورو خدا باور کنم یعنی بهم میرسیم؟راستی الان با عشقم دعوام شده دیشب . بنظرت کی پیام میده؟ همش داره پروف عوض میکنه میدونم ک دلش تنگ شده دوسش دارم .دوسم داره
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 خدا بهت عمر باعزت بده ایشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده نمیدونی چقد خوشحالم کردی تورو خدا با ... اره میخواد جلب توجه کنه بزودی پیام میده اگه تقصیر تو بوده تو پیامش بده ولی در هر صورت اگه پیامش بدی استقبال میکنه بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
پخپخ عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 4268 اره میخواد جلب توجه کنه بزودی پیام میده اگه تقصیر تو بوده تو پیامش بده ولی در هر صورت اگه پیامش بدی ... فدای تو بشم اجی جون میشه برای رفیقمم کارت بکشی ؟ اسمش مانیا دارایی ب نیت ازدواج . میخواد بدونه کی ازدواج میکنه راستی اون ۵ وعده ک ب من گفتی یعنی کی؟ دوسش دارم .دوسم داره
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 فدای تو بشم اجی جون میشه برای رفیقمم کارت بکشی ؟ اسمش مانیا دارایی ب نیت ازدواج . میخواد بدون ... ۵ روز ۵ هفته ماه پنجم که میشه مرداد ۵ ماه یا پنجم ماه ممکنه ۱۵ ۲۵ و اینام باشه. اونم ازدواج میکنه با دوستش بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
عاشق_عشقم عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 3977 عزیزم رهاش کن پبگیری نکن خودت رو اولویت قرار بده تا برگرده تا وقتی چسبنده باشی اون دور میشه. این پیش ... عزیز دلم کی بهم زنگ میزنع ؟؟دلتنگع؟و اینکه کی ازدواج میکنیم عقدیم هنوزمرسی از مهربونیات💋💓❣️ آرزوهام مردن🙂
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 عزیز دلم کی بهم زنگ میزنع ؟؟ دلتنگع؟ و اینکه کی ازدواج میکنیم عقدیم هنوز مرسی از مهربونیات💋💓❣️ اره هست ولی مشغوله یکاریه فعلا حدودا ۲ سال دیگه بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 میشه برای ازدواج سحر کارت بندازی؟؟؟ بزودی با کسی اشنا شده ک میشه با همون ازدواج میکنه بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
پخپخ عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 4268 ۵ روز ۵ هفته ماه پنجم که میشه مرداد ۵ ماه یا پنجم ماه ممکنه ۱۵ ۲۵ و اینام باشه. اونم ازدواج میکنه با ... عزیزم فکر نکنم من عشقم تا ۵ مرداد بهم برسیم . میدونم دیر تره دوسش دارم .دوسم داره
غزل70 عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 8978 بزودی با کسی اشنا شده ک میشه با همون ازدواج میکنه ینی چند وعده دیگه؟؟؟
m4mmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17387 سلام میشه بگین من امسال فرهنگیان درمیام یا ن؟ و کی ازدواج میکنم😓😐 اره. ازدواج الان زوده بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️